Ahojte mamicky maleho sem tam pobolieva hlava na miestach okolo oci teda respektive celo ...nestretli ste sa aj vy s tym ???ked som to spominala detskej tak hovorila ze to moze byt aj so stresu poslala nas na ocne ale tam vsetko ok....aj dneska mi volalla ucitelka so skoly ze aby som dosla lebo ze ho boli hlava prisli sme domov a sme ho zotrely a bol urieknuty a uz potom dobre dala som mu sumivy, celaskon a sak behal stale ...
Moje krsniatko má niečo podobné , niekedy potom aj zváracia potom sa mu uľaví. Dr. Že migréna. A presne ako píšete spusta sa mu stresom alebo pretazenim
Urieknutie? 🤦🏻♀️ To sotva, skor migréna, dehydratácia, reakcia na zmenu tlaku, počasia
Ospravedlňujem sa za zmenené slova to mobil a nedáva mi ponuku na opravu
Kvôli týmto bolestiam sme celé leto strávili u lekárov, keďže u nás sa to vystupňovalo, až nás volali zo školy že ma bolesti. Smer ortopédia, či to nieje z chrbtice, mierna skolioza, nič hrozné, smer neurológ, eeg v norme, že pre istotu mr mozgu, tam,žiaľ lezie, podozrenie na sklerózu multiplex, vyžiadané aj mr miechy, ale našťastie tam ok..u očného ok, len sa mu niečo nezdalo, poslal nás do Blavy na vyšetrenie očného nervu, tam.dystrofia sietnice. Ale nič z toho nieje dôvod bolesti hlavy, takže neviem čo bude ďalej, asi to je aj stres, a pod. Mňa tiež bolela hlava od mala a boli ma.dodnes. syn má inak 11 rokov
@nikita002 detska migrena. Hlava ho bude boliet nech mu das akukolvek tabletku od bolesti a pomoze mu az spanok. Ked ho zas bude boliet hlava, zober ho zo školy a daj ho spat. Zatiahni žaluzie v izbe nech ma totalnu tmu a ticho a nech sa vyspi. Ked mu toto zaberie ma detske migreny. A odporucam to s dr riesit skor, ako sa to dostane do štadia ako mame my s braškom, že končime až na neurologii napichaní s infuziami...
Poznám, ml. 13. mal migrénu zo sikany, psychika zo školy, prešla mu po dvoch rokoch, tiež som pre neho chodila dosť často do školy a starší 16.mal tiež bolesti hlavy a ako píše dotyčná, taktiež lezie, tiež sa vylúčila SM, lebo boli lezie starého typu a to môže mať viac dôvodov, keďže deťom sa nerobí mri, až keď je treba. A inak, nasad mu Bkomplex forte a magnezium a kľudne môžeš aj D vitamín na chvilku
@danielahamar s magneziom pozor lebo znižuje tlak a ked mu velmi znizi tlak aby mu este neuskodila..
@saskia_98 magnézium ho hlavne ukludni, každá jedna mudr. povie, že magnezium, ak teda nechce dávať quajacuran, a ešte som chcela migréna v puberte je " normálna" vec v dnešnom svete, môžu zato aj hormóny, však sa pozrime ako tie naše deti fungujú, vôbec nevedia zvládať stres a toľko informácií co nasávajú a takto to potom prepukne
@danielahamar mne kazdy jeden dr povedal ze ked mam nizky tlak, nemam brat magnezko lebo mi uškodi. Čize ano, magnezium je dobra vec pokial niekto nema nizky tlak. Vtedy ubliži.
A nie je alergik? Lebo mňa presne tak boli teraz hlava z alergie- opísala by som to ako bolesť dutín. Keď sa konečne vrátim domov tak to časom prejde, keďže ma tu toho tak veľa nedrazdi ako vonku, či v niektorých starých budovách kde je pleseň a stará azbetova farba na stenách.
@danielahamar mam bekomplex a budem mu davat to cecko
@nikita002 skôr ten magnerot, teda magnézium, proste ukludnuje a D som hovorila, ale ak ho ma dostatok netreba
Pýtaj papier neurologicke, keďže očné už máte, aj neuro ho bude od teba chciet
@nikita002 aky ma tlak, pije dostatok tekutin? Co chrbtica?...