Bolesť hlavy, horúčky a vracanie u 3,5-ročnej.

veruska00
13. okt 2019

Ahojte prosim Vas. O radu co to moze byt!? Moja 3,5r.dcerka cez tyzden. Mala horuckau do. 38 bolelo jej hrdlo boli sme u lekára ta nam zobrala krv vsetko bolo v poriadku crp mala 7 ale uz horuckau nemala vtedy mi hovorila. Ked sa zohne dopredu tak jej boli troska hlavicka! Vcera jej poobede zacalo boliet tak ze sme museli ist. Na photovost! Tam doktora. Povedala ze asi to bude niaka viroza ze nech jej davam nurofen alebo paralen proti bolesti! Cestou domou uz mala vracala tak sme sa. Hned vratili naspet! Vysetrili jej moc bol negatív i odporucala nam. Kupit v lekar i klisék! Horuckau dovtedy nemala vecer mi este hovorila ze jej. Trosku boli hlava ale v noci uz mala aj horucku 37,8 dala som jej
nurofen dovtedy néma horuckau! Strasne. Sa. Bojim ci to nieje nieco vazne!!! Zajtra rano ideme k lekarovi

veronikaszabova
13. okt 2019

@veruska00 v prvom rade mala teplotu, nie horucku. Nedavaj jej nic od teploty, pokial nema aspon 38,5. Telo s tym musi bojovat.
Nasho maleho boli hlava v predklone vzdy, ked sa mu o par dni zapalia prinosove dutiny.

pininka1
13. okt 2019

Bežný prejav virózy. Treba ju len sledovať a veľa tekutín.

kika831
13. okt 2019

@veruska00 kedze mala vysledky ok tak to bude bezna viroza. Je toho teraz dost. A zvracala pravdepodobne z mnozstva hlienov ktore sa jej drzi v dutinach. Ziadny stres a paniku. Treba dieta sledovat, nestresovat ho. Ak to bude trvat dlhsie ako tyzden pripadne sa zhorsi stav tak znovu navstivit pediatra. Drzim palce.

lenka2710
13. okt 2019

@veruska00 nurofen dávam naozaj až keď teplota dosiahne 38,5, dovtedy telo bojuje same! Malá mala minulu nedeľu tiez teplotu do 38, nic som jej nedavala a na druhý deň ako keby nič! Niekedy teplota stupne len tak, a pokiaľ mala crp len 7,tak je to v pohode! Žiaden zápal v tele nema

veruska00
autor
13. okt 2019

Dakujem 😊 dufam ze to nebude nic vazne