Bolesť hlavy ako jediný príznak

21. nov 2023

Dobrý večer, môjho 13-ročného syna už tretí deň bolí veľmi hlava, ukazuje, že skôr vpredu na čele, mohli by to byť dutiny? Ide o to, že okrem tej hlavy nepociťuje žiadnu inú bolesť (hrdla, žalúdka...), nemá nádchu, jedine včera mal chvíľku 37°C, viac nie. Stretli sa sa už s niečím podobným? Vôbec netuším, ako mu pomôcť 😒

biglovemom
21. nov 2023

37 mohol mat lebo mu teplo bolo.
By som ocnemu vybehla

janage
21. nov 2023

Covid test?
Skúšali ste nahriať dutiny? Pri predklone sa bolesť zhorší, je rovnaká?

autor
21. nov 2023

@biglovemom Oči mi veru nenapadli...

biglovemom
21. nov 2023

Daj skontrolovat ked len v optike….😊

domiklik
21. nov 2023

Mala som s takýmito príznakmi nedávno kovid

autor
21. nov 2023

@janage Test sme zatiaľ nerobili, keďže iné príznaky nemá, ale neskôr ho zrejme otestujem. To s tým predklonom musíme tiež otestovať 🙃

autor
21. nov 2023

@domiklik Vážne? Nič iné okrem bolesti hlavy?

janage
21. nov 2023

No mal aj 37 čo môze byť ďalší symptom. Ak sú to dutiny, pri predklone by bolesť mala byť horšia. Čím hlbší predklon, tým horšia. Pripadne poklop prstami po tom mieste. Ten je tiež bolestivý. Ale predklon mam odskúšaný.

autor
21. nov 2023

@janage Skúšal ten predklon, tak vraj ho to boli len o trošku viac, aj keď bol v hlbokom predklone. Klepkala som mu po tom mieste, tak vraj nič. Akurát robíme AG test, predbežne to vyzerá na 1 čiarku. Zabudla som ale na jednu vec, vraj sa mu od včera dosť odgrguje 🤔

janage
21. nov 2023

Ešte nech skúsi sa bradou dotknúť hrude, či nemá stuhnuty krk. Ak dáte paralel napr. Zaberie na bolesť hlavy? Nebuchol sa niekde, nepadol? Pri športe?

autor
21. nov 2023

@janage Keď dá liek proti bolesti, bolesť sa zmierni, no neskôr sa zase vráti 😒 Nebuchol sa nikde..

vulka
21. nov 2023

Covid

deti95060810
21. nov 2023

bolesť hlavy v čele? to je z prechladnutia.... treba vyhriať.
a samozrejme nech nosí čiapku - aspoň tenkú

domiklik
21. nov 2023

Áno bolesť hlavy vpredu na čele a teplota 37,1, ahoj nikdy nemávam viac ako 36,8. Muž to isté, len on mal asi 37,3...

clarissa96
21. nov 2023

@domiklik prosím a ako dlho vam to trvalo, kým ste boli fit? Ja mám odvčera teplotu do 38, bolesť svalov a nič iné a dnes pozitívny covid test.

reuska1
21. nov 2023

Ahoj ..ked sa mu odgrgava, moze tp byt aj od zlcnika. Nejedol nieco tazke, mastné? Dceru tak niekedy boli, jej robi zle naor. ked zje vecer mak. Davam jej kvapky Iberogast. Ked nemas, aspon rumancekovy caj, alebo materinu dusku.

autor
21. nov 2023

@domiklik Test mu zatiaľ vyšiel negatívny.

autor
21. nov 2023

@reuska1 V sobotu jedol kebap, čo nie je práve najľahšie jedlo 🙃 Zvykne dcéru bolieť popri tom žlčníku aj hlava?

reuska1
21. nov 2023

Ju praveze vobec neboli brucho (zlcnik)....niekedy ju boli hlava, niekedy je jej na zvracanie. Ale vacsinou v noci, nad ranom....kvapky jej zatial vzdy pomohli

iwanna
22. nov 2023

Moja dcera presne to iste,. 4 dni bolesť hlavy, nič iné. Včera, na piaty deň sa pridala trochu bolesť hrdla a hlieny. Covid test bol tiež negatívny. Myslím, že je to taká viróza. Syn totiž podobne, len s rozdielom, 3 dni bolesť brucha v okolí pupka a štvrtý deň hlieny a hrdlo..

autor
22. nov 2023

@iwanna Ako sa majú teraz? Dávali ste im nejaké lieky?

iwanna
22. nov 2023

Tak dcera stale trochu hlava, ale miernejsie. A trochu hrdlo. Syn brucho tiež len mierne a hrdlo tiež menej. Dcére som davala Nurofen na tlmenie bolesti. Ale tiež na chvílu to vzdy ustúpilo a vratilo sa späť.

iwanna
22. nov 2023

Dnes je to 6-ty deň.

autor
22. nov 2023

@iwanna Tiež som môjmu dávala Nurofen, dnes ho hlava bolí vraj trošku menej, tak uvidíme, ako sa to ďalej vyvinie. Nech to aj vašim čím skôr prejde 🙏🙏

zuzula507
25. nov 2023

Bolesť hlavy niekoľkodňovú som mala nedávno pri covide..možno skúsit opatovne otestovať a ak by bol negat. v minulosti sme mali taký problém u syna, obvodný nám dal.lístok na ORL , vyšetrili nás poslali na rtg, ten vyšiel v poriadku takže to dutiny neboli, napísali do spravy že rentgen v poriadku a odporúčaju očne a neurologické vyšetrenie.

autor
25. nov 2023

@zuzula507 Môjmu je už našťastie lepšie, bolesť hlavy je oveľa miernejšia 🙏 Ako som spomínala vyššie, jemu sa často aj odgrgávalo, občas mu bolo na vracanie, tak sme skúsili tie kvapky Iberogast, ako poradila @reuska1, a vyzerá, že pomáhajú. Každopádne ďakujem všetkým za rady 😚

autor
25. nov 2023

@zuzula507 A boli ste potom na tom očnom a neuro?

zuzula507
25. nov 2023

Na očnom sme boli zrak je v poriadku a na neurologiu chodime kazdých 6 mesiacov pre inú vec no konkretne bolesť hlavy sme s nimi neriešili ,lebo syna nakoniec po nejakom čase prešla