Ahoojte maminky 🌸prosim vas bolieva vaše deti hlavička? Mam 4 ročnú dcérku a uz 3 den my sem tam povie ze ju boli hlavka ale len max 2 min a nic ine okrem toho chora neni nic …nechapem ako moze take malé dieťa bolieť hlava …robi my to starosť …aj dost pije ked je teraz take teplo 🤷🏼♀️ ked sa to bude opakovať volam dr jasne ale som z toho taka nesvoja 😞
@sella38 a mal aj nejaké ine príznaky ze alergia a tak? Boli sme mesiac do zadu u deckeho a skúšal ju ako vidí ked sme boli na preventívne a vse mala ok 🤷🏼♀️
@miriam7979 koľko času je na slnku? Koľko máte stupňov doma. Prípadne nechodíš s ňou každý deň autom s klímou ?
@30katrusa40 mame doma 27 stupňov 🤷🏼♀️a ano bohuzial chodi kazdy den autom bývame mimo mesto a klimujeme ano :(
@miriam7979 ano, mal aj ine prejavy. Napokon mu zistili HIT a po nasadeni diety bolesti hlavy zmizli.
@miriam7979 môže to mať z klími. Ja mám rovnaký problém. A dcéra tiez ak je klíma poistená až veľmi silno.
@30katrusa40 a bolesť hlavy príde az neskor potom na vas? Noo skusim slabšie ale ťažko v týchto horúčavách :(
Za mňa má bolesti hlavy z tepla, 27 je brutál teplo v dome. A áno, hlava bolí aj z alergie, aj z HiT.
@miriam7979 áno veľa krát až večer. Ak sa dá najskôr skús auto vyvetrať bez klími. Rozdiel medzi vonkoma.vnutrom Max 5stupnou. A najlepšie aby sedela tak nech jej nejde studený vzduch priamo do tváre či okolo hlavy. To je jediná rada čo viem dať. Mne toto pomáha.
Mozno potrebuje okuliare. Mojho starsieho dokonca pravidelne presne v tomto veku bolela hlava - bolo to z alergie.