Bolesť chrbátika u 3,5 ročnej dcéry

deniskaaa12
31. mar 2022

Ahojte, nemáte prosím vás niekto skúsenosti s bolesťou chrbatika u dieťatka? Moja 3.5 ročná dcéra sa poslednú dobu na to sťažuje. Bol jej brány moč, krv, robene sono brucha, boli sme u ortopéda aj neurológa. Nezistili sa nič. Neviem teraz ci to mam riešiť ďalej alebo to nechať tak že to odznie, alebo si to vymýšľa za nejakým účelom. Ďakujem za každú radu.

vler
31. mar 2022

Rontgen chrbtice bol spraveny?

amelie2017
31. mar 2022

Neviem, ale moja sa presne v tom veku asi 3 mesiace stazovala na bolest chrbta. Aj vankus sme kupili novy, aj matrac 😀 aj u doktora bola a chrbat stale bolel. A ako bolel, tak odbolel. Asi len opakovala po nas.

euka210
31. mar 2022

@deniskaaa12 myslim ze ste pochodili dost, skus sa tomu extra nevenovat pred nou a sama odsledovat ci to nema s niecim suvis...aktivita, sedenie, cast dna...

licona
31. mar 2022

Moze to nieco byt, nemusi, tazko povedat... Nemala nahodou niekedy kliesta? Moj syn sa stazoval na bolesti chrbta, tak nizsie, akoby krize, a ma potvrdenu boreliozu.

licona
31. mar 2022

Este mi napadlo, ci nema ploche nohy alebo nejaky problem s nimi, ak zle stupa, aj z toho moze chrbat boliet.

deniskaaa12
autor
9. máj 2022

Ďakujem vám za rady. Teraz je to už asi mesiac čo to vôbec nespomenula, tak verím že to tak aj ďalej ostane. Ale všimla som si ze to hovorila najmä keď nasadala a vysadala z autosedacky. Tak som pozrela tu sedačku a vzadu dole na chrbatiku bola nejaká priehlbina, proste nejak zle to tam bolo. Tak som jej to vyplnila s takou penou a kúpili sme potom aj novú sedačku a teda ak to bolo tým tak už je pokoj 🙂