Bolesť chodidla u 20 mesačného dieťatka

robika
17. mar 2012

Ahojte, prosim o radu, maly mi dnes vstal s bolestou nozicky, nema na nej nic viditelne, ale ked urobi jeden krok, zacne plakat a zdvihne nozicku a uz ju nepolozi...neboli ho hybat s nou... asi nieco s chodidlom, lebo place iba ked ma chodit, prezrela som mu ju, ale nema na nej ziadne cervene, ani modrinu... nevieme co s nim, ci ist na pohotovost, alebo pockat...

makeka
17. mar 2012

ahoj,skús ísť s malým na ortopédiu aj nášho bolievali pri chôdzi nôžky zistili mu že má ploché nohy a ešte k tomu vybočené palčeky na nohách.dostal ortopedické vložky a doteraz chodíme každý polrok na kontroly.nech sa mu na nožičky pozrie ortopéd a budeš múdrejšia. 😉

emalujza
20. mar 2012

ja by som sla hned k lekarovi. Nech sa netrapi chudiatko male. Ktovie co to moze byt, mozno len zle stupil, alebo sa niekde udrel a nevidno to. Ja sama mam spadnute klemby a viem ze to strasne boli. Ked tak mu daj nurofen od bolesti a uvidis, mozno to len tak odide...

veronika70603
20. mar 2012

Ja som čítala, že detičky bolievajú nožičky z toho, že rastú. Ale určite by som išla s ním k lekárovi, aby ho pozrel. Budeš pokojnejšia. 🙂