Ahojte,maleho zacali bolievat nozicky..zobudi sa aj v noci s placom chyta si chodidla..minule sa rano zobudil a ani chodit nemohol len plakal bolo vidno ze ho to moc boli..boli sme dnes s u dr a ta nam dala len probiotika dcko mam davat a nurofen ze sa 10dni pri tazkostiach prist 😔 no stale neviem z coho to moze mat
Skús mu do topánok dať na nejaký čas ortopedické vložky a u uvidis či sa to zlepší
@miriss18 určite sú to ploche nožičky. Presne tento prípad mala kamarátka s malým. Každú noc na nurofene a len ukazoval stále na nožičky. Ortopéd vyšetril, predpísal papučky Protetika, vraj majú tvrdšiu podrážku na päte a je po probléme. Skús ho postaviť na papier s mokrými nozkami a zistíš či má ploché nohy. Určite sa objednaj k ortopedovi.
Pre boha ziveho, baby, neblaznite. Kazde 2rocne dieta ma ploche nohy!!! Klenba sa vyvija az okolo 3.roku. tym sak nechcem povedat, ze ozaj nema nejaku diagnozu. Ale plocha noha je v tomto veku fyziologicka! KO mala dr spravit a ak nic, skus navstivit fyzioterapeuta, podologa, pripadne ortopeda
A nema i horuce a opuchnute tie nozicky? Moze to byt i detska reuma
Zdravim,môjho boleli nohy v noci sa budil a zistila som,že to mal z očkovania..vedľajší účinok kŕče v nohách
@miriss18 neviem vystrel na slepo.nema ploche.chodidla? Ja mam a bolest je to teda dobra,.kym som to neriesila.vecer som mala dost bolesti