Bolesť bruška u mesačného bábätka

lusinda13
27. mar 2017

Ahojky.mam mesacneho synceka a cele dni ho boli brusko .snazi sa prdkat kakat nerobi nic ine iba sa zhyba a tlaci cely den aj ked nic z toho .aj ked zaspinka po chvilke sa zobudi a vidiet ze ho boli brusko...viete mi poradit?

julajlatvar
27. mar 2017

Vydržať,ono to prejde 🙂 ale nam dost pomohol infacol a probiotika biogaia,v kritických prípadoch rektalna rurka. Pri každom prebalovani masáž bruska a cvičenie s nozickami-uvolnilo prdiky..

lusinda13
autor
27. mar 2017

To vsetko robim uplbe vsetko...a u vas tiez stale sa zhybal/a tlacil/a ?a infacol ste ako casto a ako dlho uzivali...?

julajlatvar
27. mar 2017

Este aj teraz strašne niekedy vykopuje nohami zo spanku,ale uz pri tom tak strasne neplace.. Infacol pred každým kojenim. Okrem noci,v noci som nedavala. Ale aj v noci sme stále museli rozbalit plienku,cvičiť nozkami a buď poprdkala alebo sa pokakala a spali sme ďalej.. Proste prejde to. Aj mne to každý vravel a je to tak. Niekomu po mesiaci,niekomu po dvoch,troch.. Ale upravi sa to

lusinda13
autor
27. mar 2017

Joj lebo mi srdce trha ked vidim ako ho to trapi....a ten infacol ste aky dlhy cas uzivali lebo aj mu to davam uz vyse dvich tyzdni pred kazdym Kobe im a neviem ci mozem este dlaje uzivat. ..a na druhej strane sa bojim mu to prestat davat aby ho viac nebolelo..pretoze ma aj pruh a tym ze tak vkuse tlaci sa mu to vytlaca zo slabinky von :(

julajlatvar
27. mar 2017

Môžeš to kludne dlhodobo dávať.. My sme dávali asi mesiac v kuse a potom len nejaký týždeň sem tam ked sa mi zdalo ze ju boli brusko. Len ked otvoris flasticku treba spptrebovat do 28 dni... Niekomu nepomoze nic,len proste vydržať. Naša malicka ale pred tým vôbec neprdkala,ako sme začali dávať infacol,prdkala oveľa viac aj bola pokojnejsia..aj v spojení s probiotikami,tie dávam stále..

evittam
27. mar 2017

@lusinda13 Davas Vigantol? Skus vysadit.😉

lusinda13
autor
27. mar 2017

Davam ano :/

evittam
27. mar 2017

@lusinda13 Tak skus vysadit. Dost mojich znamych ked ho vysadili tak mali zrazu dietatko ako "vymenene"-ziadne krce,bolesti,plac....😉

lusinda13
autor
27. mar 2017

A to enbude za svadit ze ten vogantol mebude brat?

evittam
27. mar 2017

@lusinda13 Samozrejme,ze nie. Existuju ine druhy vit.D. Ja davam od Swanson ale len v zimnych mesiacoch.

lusinda13
autor
27. mar 2017

Tak nic sa nestane ked to nebudem davat napriklad dva tyzdne kym nwpojdeme najblizsie do poradne?

evittam
27. mar 2017

@lusinda13 Ved vyskusaj a uvidis. Kup iny vit.D.😉 Preco cakat do poradne? A s lekarkou by dom to ani neriesila....

evittam
27. mar 2017

@lusinda13 A co by sa akoze malo stat?

lusinda13
autor
27. mar 2017

Neviem ci za nejaky cas nebude vadit ze ten vitamin d mat nebude

evittam
27. mar 2017

@lusinda13 Ja davam len v zimnych mesiacoch a ani nie kazdy den. Od malicka. A moje deti si zdrave a nic im nechyba.😉

lusinda13
autor
27. mar 2017

Evittam a julajlatvar dakujem pekne za rady ;)