Bolesť bruška u 6,5 mesačného chlapčeka

abigail88
13. máj 2016

Mamičky, ktorých detičky bolelo bruško a brali Vám výter zo stolice alebo ste boli na ultrazvuku, čo Vám prosím zistili? Nášho malého od narodenia bolí bruško, prvé tri mesiace mi všetci hovorili, že je to normálne, ale stále to pokračuje, spomínala som to lekárke na každej poradni, ale nijako to neriešila, kázala mi už od 4,5 mesiaca prikrmovať, že mu možno už nestačí moje mliečko, preto je nespokojný. Tak som hlúpa dala na jej radu aj ostatných, chvíľku bolo ako tak lepšie, ale teraz je to už úplná katastrofa, stále by iba prdkal, ale nedá sa,v noci poriadne nespíme a už ani poriadne nepapáme, a to bol predtým riadny papkáčik. Už aj doktorka uznala,že niečo nie je v poriadku, zobrali nám výter, čakáme na výsledky. Ale začala som sa strašne báť, aby nám nezistili čosi vážne, ale na druhej strane už dúfam, že nám nejako pomôžu, lebo sa už nevládzem dívať, ako sa stále trápi :( Nadávam si, že sme to mohli už oveľa skôr riešiť, mala som dať na svoj inštinkt a nepočúvať druhých :(

bibistec
14. máj 2016

no v prvom rade gastro ale poriadne nie ze vytery ved to nic nezistia, je mozne ze je alergicky na bielkovinu kravckeho mlieka ak papaumele moze to byt v tom ak kojis tak je mozne ze reaguje este aj lyzisku jogurtu ktory zjes ( kamoska mala extra alergicke dieta a nemohla zjest ani lyzicku mliecneho) alebo moze mat aj intoleranciu laktozy a v materskom mlieku je jej teda vela - na to su kvapky. alebo rozne ine alergie alebo intolerancie ak prdka / aj lepok ak kojis a jes ho) pisem extremy ale s tymi som sa konkretne stretla aj ja som ako babatko mala extremne silnu intoleranciu alktozy vtedy to nikto neriesil a traviace problemy mam dodnes ( s laktozou) a kym som na to neprisla no horor. ak ho nafukuje skus dat fenikoly caj ale treba hladat pricinu ( este aj espumisan kvapky) ak nic nezistia bude to z potravin a nic hrozne sa nedeje len kym na to prides ze co...a este ma napadlo ze aj malick edeti mozu mat helikobaktera nenechaj sa odbit nech spravia testy. ale urcite rovno na gastro alebo aj reflux, no milion veci to moze byt ale skor nic vazne len neprijemne. drzim velmi palce