Ahojte, je možné že moju malú boli bruško? Je na umelom mlieku, prdka aj kaka. Len sa mi začala dosť tak akoby pucit. Bruško som jej natrela pupikom a cvičili sme aj s nohami.
Skúsiť jej dat fenyklovy čaj?
@weronka31 place
@gabriela2952 skus jej urobit ten feniklovy cajik 🙂 je to vhodne pre babatka uz od 1. tyzdna. Dolezita je aj antikolikova flaska a este skuste probiotika. Na rychlu pomoc je fajn aj teply obkladik, alebo kupel
Ked neplace, netreba to nejako extra riesit, pucit sa moze. Treba davat probiotika BioGaia, masirovat brusko, cvicit nozcikami, plohovat na brusko viackrat pocas dna, mozes davam aj kvapky s obsahom simethikonu. Fenyklovy caj to moze este paradne zhorsit, ale vyskusaj, ked si myslis, ze to potrebuje.
@anavixy ako sa majú používať tie probiotika biogaja
@gabriela2952 vsetko najdes v letaku. 1xdenne 5 kv na lyzicku a do ust, alebo priamo do ust 🙂 tie sa specialne odporucaju pri bolesti bruska
@anavixy ďakujem 😇
@gabriela2952 bio gaia probiotika mojej velmi pomohli
@lilope vies co, ja som ich tiez kupila, mam ich doma doteraz, ale otvorila som to a pre mna je to strasne silne a nevedela som si predstavit to dat dietatu do ust😄🙈 takze som to ani nepouzila.. ale tiez je to tak, kedze je to bylinne, niekomu pomoze, niekomu uskodi, niekomu nic. 😏 ale tak mojej dcere nepomohlo fakt nic (okrem baby calmu som jej skusila vsetko mozne), len cas a aj to teda trvalo 🙄
@gabriela2952 keby ju bolelo brusko, tak by ti plakala