Bolesť bruška u 2-ročnej dcérky

niky_55
2. sep 2023

Ahojte , v posledných týždňoch sa mi občas sťažuje dcérka že ju boli bruško nejak som to neriešila lebo si sem tam povymysla ze ju boli bruško potom hento potom tamto , no ale dnes som jej kúpila probiotiká Active Flora pre istotu ak by mala nejakú baktériu lebo už viac krat za deň mi povie ze ju boli bruško.. ale okrem toho jej nič neni , pekne papá aj keď nie veľa ale papá, pije vodu s troskou sirupu predtým pila čistú vodu ale dlhšiu dobu pije vodu so sirupom môže to byt aj z toho ze pije vodu so sirupom ? Lebo ona na jedno posedenie vypije asi 4dc naraz a o 10 minút pýta zas a takto za deň vypije veľmi veľa .. v pondelok snou plánujem ísť doktorke aby urobila výter alebo niečo ze z čoho ju to môže bolieť. Mali ste aj vy podobný problém ? Dúfam ze to nebudú hlísty 🙈

dzulli1980
2. sep 2023

A nebude mať nejakú intoleranciu, alergiu? ... lepok, mlieko ...
@niky_55

malebiele
2. sep 2023

@niky_55 ved prestan davat sirup a uvidis ci sa bude aj tak stazovat na bolest brucha.. ano podla mna moze boliet z toho sirupu, z toho ze je ta voda sladka vypije ju naraz vela lebo chuti a z toho ma potom plne brucho, pocit ako keby ju bolelo, 2r dieta to este nevie tak dobre rozlisit

niky_55
autor
2. sep 2023

@malebiele skúsim jej to pár dni nedávať len čistú vodu alebo čaj a uvidim teda ze či to bude z toho lebo aj ja si myslím ze keď vypije naraz veľa vody tak potom nechce jesť a boli ju brucho a je plná z toho

niky_55
autor
2. sep 2023

@dzulli1980 neviem , nerobili sme na to zatiaľ testy vyskúšam jej vysadiť ten sirup aby nepila a uvidíme teda či aj potom ak ano tak bude niekde inde problém

drahomirrra
2. sep 2023

@niky_55 Hlisty by boli najmensi problem, to sa polahky lieci. U pediatra to spomen, v lekarni kup nadobku na stolicu a moc a vezmi lekarke vzorky. Do jedneho kustik stolice, do druheho stredny moc. Brusko boli z intolerancii, zo zlej stravy, stresu.
Ak pije tak vela, treba skontrolovat dietatu cukor. Porad sa s lekarkou a prestan jej davat sirup.