Bolesť bruška trojtýždňovej dcérky

nika12323
11. okt 2022

Ahojte mamičky .. mám doma 3 týždňovú dcérku .. je plne kojená .. myslite že ju môže bolieť brusko aj keď kaka ? Dnes hodinový plač v kuse , bolo proste vidno že ju niečo trápi , aj keď som jej skúšala brusko tak ho mala tvrde .. ale kaka aj 3-4 x do dňa … myslite že to môže byt bolesť bruska ? Ak áno viete poradiť niečo od bolesti ? Ďakujem 🤍😊

dagmara17
11. okt 2022

Myslím, že áno, kľudne to môže byť bolesť bruška. Dávaš si aj nejak pozor na to, čo zješ ty? Keď hovoríš, že je plne kojená.

nika12323
autor
11. okt 2022

@dagmara17 práveže ani nedávam ale nejedla som nič take čo by jej to mohlo spôsobiť myslím kapustu a tak ..

nika12323
autor
11. okt 2022

Ešte som chcela dodať že teraz mala dosť riedku stolicu až ako vodu .. nemôže mat hnačku ? :/

zapalkazapalkova
11. okt 2022

@nika12323 kojene deti majú riedku stolicu (ako prazenica niekedy). Ak dieťa plače, je napnute a vzdy bude brusko tvrde, radšej to skus skontrolovat v pokoji. Mozno vie upokojit babo ked budete koža na kozu oddychovať a popri tom kojiť 🙂

nika12323
autor
11. okt 2022

@zapalkazapalkova áno takú máva ale dnes mala až takú vodovu.. aha to som nevedela 🙂 ďakujem zatiaľ