ahojte ,moj syn sa casto stazuje na bolest bruska nad pupkom.vie mi niekdo poradit co by to mohlo byt?dakujem
@janula2511 Ak bolí bruško v okolí pupčeka, môže ísť aj o mrle. Nám to akurát teraz zisťovali, nakoľko aj moja sa sťažuje na bruško. Museli sme doniesť 3x stolicu, odtlačok zo zadočku a moč. Prvé vzorky boli v poriadku, tak uvidím či sa ešte niečo ukáže, alebo budeme hľadať príčinu inde.
po jedle sa stale stazuje.zoberiem ho k lekarovi.a uvidime.
@janula2511 Kamoškinej dcére takto prišli na helicobaktera.
to ako?cez sono alebo ako?
mojho maleho bolievalo brusko po uzivani ATB.. lekarka nam potom nasadila aj probitika Actibax...aby sa mu upravila crevna mikroflora. plus podporuju imunitu..
@janula2511 boli ste s tym u lekara? ako postupoval? co zistili? Moja dcerka sa tiez casto stazuje, tak citam a zistujem...
@bosacka ahoj.potom ho to preslo.teraz sa nestazuje ze ho boli brusko.a teraz zase vela prdka.az privela.takze neviem.
@bosacka a mozno sa len vtedy stazuje tvoja mala ked potrebuje kakat alebo si prdnut.nevsimla si si toto?
@janula2511 ona tak nepravidelne, niekedy viem, že účelovo (keď plače, že som jej niečo zakazala, keď nechce niečo robiť) ale aj pred spaaním, aj hocikedy. Začalo to po nástupe do MŠ, ale tam chodila viac-menej rada a sťažuje sa aj cez prázdniny.a je pravda, že kaká nepravidelne. Pripisovala som to vždy tomuto, ale začala sa pýtať k lekárke a nechcem zanedbať, ak je to vážnejšie.
@bosacka zober ju k lekarke.mozno si len vymisla ale mozno nie.
@janula2511 kedy sa stazuje? co znamena casto?
nad pupkom je zaludok.....len taky tip z tychto strohych informacii.....bud mu nesedi nieco co zje, alebo obycajna zaludocna nervozita 🙂