Ahojte. Dcerka 5,5 rocna brala 10 dni atb Cefzil davala som probiotika Laktobaciliky(Naturevia). Po asi 8 dnoch dcerku zacalo boliet brusko a raz zvracala. Odvtedy sa stale stazuje v priebehu dna viackrat na bolest bruska a ma pocit na vracanie ale nevracia. Nemate skusenost ci by to mohlo by sposobene atb ale mam riesit nejake vysetrenia? Zajtra chcem ist s malou k doktorke ale je mi jej velmi luto. Viete mi odporucit nejake lepsie probiotika? Mala ma 17 kilov je velmi drobucka nechce mi vela papat a teraz ako brala atb aj schudla. Nieco na podporu chuti do jedla ? Z kazdeho si da dve tri lyzicky a hotovo. Dakujem za kazdu radu som uz z toho dost zufala.
@masha123 nechces skusit hylak? ja to davam synovi ked mu je blbo a zabera velmi pekne. Ak mala moc nepapa tak skus sanostol sirup. To mi doporucila lekarnicka a velmi to pomohlo, ked syn nejedol 🙂 zacal jedavat normalne porcie a bolo po starostiach
@nikpa davam jej stale ale chcem zmenit akurat neviem ake su dobre teraz ma take cmulacie s visnovou prichutou ale moc dobroty to asi nerobi.. neviem prave ci to je virus( teraz je toho moc) ale skor myslim ze to ma take rozhadzane. Tym ze nikdy dobre nejedla jej to asi pohorsilo
@kittykat22 vyskusam dakujem. Ona mi zje max polievku druhe nikdy nezje:( skusim cokolvek
Ahoj, môj syn mal bolesti po dobratí antibiotík Klacid, vraj sú veľmi silné, bral ich myslím že 10 dní...Boli sme na gastre, no aj napriek užívaniu probiotík (názov už neviem, bolo to dávnejšie) mu tie lieky podráždili sliznicu žalúdka. Mal diétu a borievkový výživový doplnok pre deti, názov tiež neviem, ale bol na odporúčanie lekárky. Ťahalo sa to s ním dosť dlho, tá bolesť bruška...
@masha123 probiotika musíš dávať aj po dobrati ATB, kľudne ešte aj niekoľko týždňov. ATB jej v brušku narušili rovnováhu, kým sa jej to dá dokopy, môže to trvať. No je po chorobe, má oslabenú imunitu, kľudne mohla chytiť aj volaku virózu.