Ahojte,moja trojročná dcérka mala prvé dva dni teploty do 38,5,bolela ju hlávka a bruško.Samozrejme nechcela papať.Treti deň mala ešte 37,5 ale boli ju bruško a nechce papať.Nemala ani hnačku,ani nevracala,ani ju nenapinalo,nema ani kasel ani sopliky.Boli sme s ňou ten tretí deň na pohotovosti,prosila som o CRP,no nie, pohmatala bruško a pozrela do hrdla,že ma angínu,ze tam vidi nalez.My jej pozeráme do hrdla a nevidíme žiaden hnis,ani nejaké cervene.Nestazuje sa na hrdlo,len to bruško a nechutenstvo.
Môže ísť predsa o angínu?
Staršia mala veľmi často angínu a to hrdlo vyzeralo bordove.Nechcem do nej pchať antibiotika zbytočne.
ĎAKUJEM
@laurikalalinka Dali jej antibiotika tie Megamox duo.Dam jej ich teda,lebo vôbec nechce papať,ale sťažuje sa stále na bruško,nie na hrdlo.No mozno to nevie popisat.Ale moze byt,ze ma ten zapal nejak hlbsie a ja to nevidim.
@laurikalalinka a nie ze ona vie,čo robí,Crp nepotrebuje robit
@miirkka1 môže byt angína,teraz je častá,ak nechce papat,netreba ju nútiť,hlavne nech pije tekutiny aby nebola dehydrovana,nechápem prečo neurobili CRP,ak teplotuje 24 mala urobiť CRP,zajtra chod ku detskej lekárke,dostala vobec antibiotika??