Môjho 5 ročného synčeka bolieva bruško a vôbec neviem z čoho to môže byť. Minulí týždeň v piatok sme boli na očkovaní a má panický strach z doktora lebo mu bude dávať paličku do úst. Raz bol taký chorí nechcel mi jesť tak som išla s ním k doktorovi, náš doktor mal dovolenku tak sme išli k zastupujúcemu a ten mu tak hlboko strčil paličku, že má teraz panický strach už vôbec ísť k nejakému doktorovi. Tak si viete predstaviť čo to bolo manžel ho musel držať čo kričal a plakal od strachu. Ako v pondelok nastúpil do škôlky ho začalo bolievať bruško. Už ani do škôlky mi nechce chodiť. Nebolieva ho často asi raz alebo dva krát do dňa. A keď ho začne bolieť tak si namýšľa, že bude zvracať z ktorého má tiež panický strach vtedy kričí a pobehuje po izbe, že bude zvracať. V utorok prišli psychologičky do škôlky na predškolské konzultácie ani k nim nešiel lebo sa ich bál, všetky deti išli len on nie, ušiel a plakal, že sa ich bojí. V stredu ho zase bolelo bruško zase pobehoval a kričal, že ho bolí bruško a bude zvracať. Vo štvrtok som ho nechala doma a zopakovalo sa to isté. Dnes ho to bolo opäť bolenie bruška, nechcel si ani ľahnúť do posteli. Najnovšie už nechce mať ani 6 rokov aby nemusel isť do školy. Prosím poradte mi ja už neviem čo mám robiť
@katarina95 moze mat stres, resp. Zaludocnu neurozu...podla toho co pises sa mohlo stat nieco aj v skolke, ked uz nechce ist do skoly..
@pribinak už sme objednaní uvidím čo mi povie ďakujem
Ak je bolesť psychického pôvodu, tak treba ist k psychologicke. Treba si pozriet CPPPP poradnu vo vasom okoli a chod na konzultáciu
Je to zadarmo a nic tym nepokazis