Bolesť bruška 3-týždňového bábätka

kitti95623
1. jún 2023

Mamičky mám doma 3týzdnové babetko no velmi ho trapi bolest bruška už som naozaj skusila všetko kvapky vymena umelého mlieka masaze no nedokazem ho upokojit hlavne v noci nevedeli by ste mi pomoct
Vy mate urcite tipy
Dakujem

petronellla87
1. jún 2023

@kitti95623 nasej pomahal Pupik, cvicenie s nozkami a byt na brusku.

feketka
1. jún 2023

my s tym mame tiez problem. zazracne pomaha v case krcov kupat v takom tom specialnom vedierku pre babatka..Na 90% nam to vzdy pomoze. no a ked nie,tak potom ten pupik a ked bolo najhorsie,tak sme museli pouzit rektalnu rurku,aj ta velmi pomahala...dlho sme brali sabsimplex,ale nepomohlo,presli sme na babycalm a to zrazu velmi dobre fungovalo na vetry. U kazdeho dietata je to ine...ale ten kyblik stoji za vyskusanie asi najviac 🙂

kitti95623
autor
1. jún 2023

@feketka ano aj my teraz berieme ten sabsimplex aj coliprev 🫠
Dakujem za odpoved 🙏🏽

athena27
1. jún 2023

@kitti95623 skúsili ste aj baby calm? nám zabral jedine ten a tiež pupík, masírovať bruško. a dáko vydržať po troch mesiacoch by malo byť lepšie

kitti95623
autor
1. jún 2023

@athena27 baby calm este nie ale asi ho dnes kupim a skusim ani ten krem sme este neskusali 🤯
Dakujem 🙏🏽

athena27
1. jún 2023

@kitti95623 vyskúšajte, my sme na tie kvapky a krém prišli až po dvoch mesiacoch a odvtedy kľud, bolo vidno ako sa jej uľavilo. držím palce a verím, že aj vám to pomôže.

egresik
1. jún 2023

@kitti95623 nam pomahalo malu doslova vyprdkat ( nenapada ma ako to povedat lepsie :D) - ist po brusku prstami v smere hodinovych ruciciek, aj trochu potlacit treba nie len hladkat a potom pritlacat nozicky k brusku a zatlacit nimi ako keby do bruska a dolu ( znovu treba trochu aj potlacit ale samozrejme jemne, my sme sa zo zaciatku bali a len sme hladkali a zdvihali nohy a to sa minulo ucinku). Tiez pomaha chytit dlanami na bokoch bruska a trochu ju ako keby pohompalat tlacenim dlani z jednej strany na druhu....malej sa vzdy ulavilo

kitti95623
autor
1. jún 2023

@athena27 dakujem velmi pekne 🥺

ema229
1. jún 2023

@kitti95623 úprimne? Našej pomohol jedine čas. Prešli 4 mesiace a ako vymenené dieťa.