Mamičky mám doma 3týzdnové babetko no velmi ho trapi bolest bruška už som naozaj skusila všetko kvapky vymena umelého mlieka masaze no nedokazem ho upokojit hlavne v noci nevedeli by ste mi pomoct
Vy mate urcite tipy
Dakujem
my s tym mame tiez problem. zazracne pomaha v case krcov kupat v takom tom specialnom vedierku pre babatka..Na 90% nam to vzdy pomoze. no a ked nie,tak potom ten pupik a ked bolo najhorsie,tak sme museli pouzit rektalnu rurku,aj ta velmi pomahala...dlho sme brali sabsimplex,ale nepomohlo,presli sme na babycalm a to zrazu velmi dobre fungovalo na vetry. U kazdeho dietata je to ine...ale ten kyblik stoji za vyskusanie asi najviac 🙂
@feketka ano aj my teraz berieme ten sabsimplex aj coliprev 🫠
Dakujem za odpoved 🙏🏽
@kitti95623 skúsili ste aj baby calm? nám zabral jedine ten a tiež pupík, masírovať bruško. a dáko vydržať po troch mesiacoch by malo byť lepšie
@athena27 baby calm este nie ale asi ho dnes kupim a skusim ani ten krem sme este neskusali 🤯
Dakujem 🙏🏽
@kitti95623 vyskúšajte, my sme na tie kvapky a krém prišli až po dvoch mesiacoch a odvtedy kľud, bolo vidno ako sa jej uľavilo. držím palce a verím, že aj vám to pomôže.
@kitti95623 nam pomahalo malu doslova vyprdkat ( nenapada ma ako to povedat lepsie :D) - ist po brusku prstami v smere hodinovych ruciciek, aj trochu potlacit treba nie len hladkat a potom pritlacat nozicky k brusku a zatlacit nimi ako keby do bruska a dolu ( znovu treba trochu aj potlacit ale samozrejme jemne, my sme sa zo zaciatku bali a len sme hladkali a zdvihali nohy a to sa minulo ucinku). Tiez pomaha chytit dlanami na bokoch bruska a trochu ju ako keby pohompalat tlacenim dlani z jednej strany na druhu....malej sa vzdy ulavilo
@athena27 dakujem velmi pekne 🥺
@kitti95623 úprimne? Našej pomohol jedine čas. Prešli 4 mesiace a ako vymenené dieťa.
@kitti95623 nasej pomahal Pupik, cvicenie s nozkami a byt na brusku.