Bolesť bruška

28. okt 2024

Dobry den, mala ma 2,5r a 1-2x za den povie, ze ju boli brusko. Iba povie, chyti zan ale potom normalne pokracuje v cinnosti. Trva to asi mesiac, ziadne ine problemy nema, kaka 1-2x denne ako kedy, stolica doteraz normalna (od vcera je vyrazne makksia, nedrzi uplne tvar). Je jedno ci je najedena alebo hladna, nevsimla som si ani ze by to bolo po nejakej konkretnej potravine.
Nemali ste nieco podobne?

zuzikak
28. okt 2024

len sa chyti za brusko a povie alebo naozaj vidis bolest na jej tvari. Ak vidis, ze ju nic neboli tak to nebude nic vazne. Ukazuje stale na jedno miesto ? Na zaludok alebo creva ? Moze to byt len taky tik, zlozvyk alebo jej zaskvrkalo v crevach. Niekedy dieta povie, ze ho boli brusko a pritom to moze byt nervozita alebo neistota, hlad, smad. Pokial vidis, ze nema ziadne ine problemy, papa normalne, aj stolicu mala doteraz normalnu tak neries. Uvidis ako sa to bude vyvijat. Neboj vazne to nebude.

autor
28. okt 2024

@zuzikak len sa zamraci ked to hovori ale potom uz nic, dnes sa cez denny spanok zobudila a plakal fakt zufalo ze ju bolu brusko, no po cca 15min zase zaspala. Su to take z nicoho nic prejavy. Urcite jej nejde o pozornost. Ukazuje nad pupkom. Ma miernu diastazu, neviem ci by to mohlo mat s tym nieco.
Nie som paranoidna, no .oj brat zomerel ako 4r, a zacalo to tiez ako bolest brucha.

zuzikak
3. nov 2024

ja nevravim, ze si paranoidna. Samozrejme ak ste mali v rodine taketo nestastie, je treba sa mat na pozore. Tak uz len bombardovat lekarku nech vas poposiela na vysetrenia aby ste vylucili vsetko mozne.