Ahojte mamičky. Chcem poradiť, možno ukludnit, alebo vašu skúsenosť. Dcéra 3 roky sa mi večer začala sťažovať ze ju bolí bruško, lokalizuje vždy to isté miesto na bruchu vpravo. Nemá ani teploty, mala aj stolicu dnes. C9 myslíte? Napadol mi len slepak, ale nechcem robiť paniku. Vďaka.
Zaspala konečne 😊 uvidíme zajtra.
Ahojte som tu nova tak neviem ako to funguje ale som uz "bezradna" som aice mlada aale v juli 2016 pred narodeninami som sa dozvedela ze som twhotna bola som velmy stasna.zasli sme k lekarovy stym ze som mala nevydrzatelne bolesti pod brusku kazdy den ma vysetroval iny lekar a kazdy jeden mi povedal nieco ine napokon mi moj obvodny lekar povedal ze sa mi babetko prestalo vyvijat a mala som missed abort velmy ma to trapilo :( ako aj doteraz od vtedy sa snazime o babo a teraz som mala vcera dostat MS ale mala som len taky slabsy hnedastY vytok a dnes len slabulinku krv ruzovkastu aj to len ked sa utriem na wc...a bolesti lavom podbrusku nie caste iba obcas za rady dakujem
Dakujem chcela som ai kupit uz dnes test ale priatel povedal aby som vydrzala par dni aby som nebola zas len sklamana
@slavka030 Ak by mala zapaleny slepak, tak by neplakala, ale jacala a daneho miesta by sa nedokazala ani dotknut. Takze naozaj, tuto paniku nerob. 🙂
Skor si myslim, ci to nema zastavene vetry, mozno svalovica, modrina a podobne. Nepises, ako dlho sa stazuje. Ak je to dlhsie, tak by som asi pre istotu isla k lekarovi, ale ak je to len par dni, tak skus termofor na brucho a nejaku "zazracnu" tabletku na zaciatok. (Myslim placebo, u nas na taketo fantomove bolenie brucha zaberaju cmulacie tabletky simetikonu).
Drzim palce!