Môj syn sa stále ráno po ranajkach sťažuje na bolest nad pupkom niekedy aj celé brucho .Bolo to vzdy pre skolou ako už sme mali ísť ,boli sme vychystany tak ho zacalo boliet. Aj doktor mi vravel že to môže byť psychické. .no ,zajtra Ideme k doktorovi s tymto problemom asi 3krát, čo moze zistit v krvi?alergiu na jedlo ako je mlieko,muka?vraveli že ak ho bude bolievat urobí odber krvi a dalej?boli sme na rengene bruska a nič nema ale sono ukáže asi viac že ..ale aj tam sme boli sa mi zdá že mu pozerali už a všetko mal v pohode to bolo minuly rok ,som s toho už hotová, či nahodou si aj nevymysla. .je to už velky chlap a ja niesom doktor, malo toho viem čo by to mohlo byť☹
bolest v okoli pupka, ale aj bolest celeho brucha moze mat na svedomi aj podrazdene slepe crevo, alebo celiakia mi este napada, co zvykne ranajkovat? ak pecivo, tak by som skusila ranajky bezlepkove par dni
u nás to bolo psychické - trvalo to asi tri mesiace kým som prišla na to, že bol v škole šikanovaný, skps brať do úvahy aj toto.......
mala som neico podobne ako dieta. nakoniec som bola v nemocnici, robili mi aj sondu do zaludka. bola to intolerancia mlieka.
nenapisala si , co ranajkuje.. to je hlavna informacia..... ma to vzdy len rano? inokedy po jedle nie?
Moze to byt aj psychika, ale moze to byt mlieko, muka ...moze mu vadit napriklad pitie studeneho napoja na lacno apod.... cokolvek...
Dceru ked bolelo v okoli pupka tak to boli mrle.A ju to vzdy len rano chyti.
@123mamca zmen doktora... to co je za debila, boli ma noha tak odtat a nebude?
http://www.mudr-tamaskovicova.sk/dolezite-linky...
ak ma bolesti po urcitom jedle treba ho vynechat a sa uvidi, to je samozrejme ...ale poslat matku do péčka je dost cez ciaru od lekara...
@123mamca nezmysel,jasne ze su na to testy. Lekara urcite zmen. Testy sa robia predovsetkym z krvi, odber na lacno zo zily,ale my sme uz zazili aj ten novsi,kde dieta vypije laktozu a potom niekolkokrat v hodinovych intervaloch fuka do takeho pristroja. Takze neinvazivne vysetrenie vhodne aj pre ustrachane deti.
bolesť v okolí pupka-dcérke sa tak prejavila intolerancia na laktózu. Sprevádzané nezvyčajnou stolicou.