Maminky prosim vas znova o radu... malinka ma 3 týždne a po papaní plačka, naťahuje sa trapy ju bruško.... je kojená a dokrmujem ju nutrilonom proti alergiam .... ku každemu zarabanemu mliečku davam espumisan...len bezvýsledne ... čo myslíte zmeniť mliečko alebo kvapky ? Lebo to robí aj pri MM a to si dávam pozor čo zjem.... ďakujem krásne za rady
Skús coliprev.. nám to pomohlo..
Bonaqa2013 ... po umelom mliečku zakaždym a po materskom malokedy a to ju môžem na pleci nosiť aj hodinu nič....
lumma .. vyskúšam ďakujem
coliprev velmi chvalia. aj biogaiu .. ja by som zmenila kvapky zatial, nie mlieko. a skusila by som satku a nosenie. mojmu to za cas pomahalo.
@vifinka14 Nasa mala bola kojena do 13 aj nieco, potom sa sama odstavila a presla na kravske. Nutrilon sme nedavali.
Pouzivali sme Espumisan - L Kvapky.
Varili sme bez korenia co najviac ako to len slo.
Ale proste sa to stavalo ze mavala bolesti bruska.
Ked mala rok sme upozornovali sme lekara ze pupcek ma nejak moc vystupeny, lekar nas odbil, ze ked je kojena je to normalne. Ked mala 15 mesiacov nas poslali na chirurgiu ze mala ma zrejme pupocny pruh este nemame vysledky od chirurga.
Ale u nas pomaha ak sa nevedela vyprdkat, alebo ju zapieklo tak ju dat do vanicky s teplou vodou.
Na 99% jej to vzdy pomohlo.
Po papaní si odgrgne?