Ahojte. Syna už druhý deň bolí pipík, má ho trošku červený, sťahujeme 1x do týždňa, teda sám pod mojim dohľadom ma 4 roky. Netreba som mu ho kremikom, myslite ze uz mam volať lekárovi? Ďakujem
Ja som tiež umývala v repiku keď ho bolel a mal ho červený. Prvé dni som natierala aj bepanthenom ale to mu nepomohlo, keď som raz natrela fungicidin (masť na mykozu) hneď zabrala.
My stahujeme kazdy vecer pri sprchovani a potom natrieme kremom od Justu. Raz za tyzden je podla mna malo
No večer som ho kupalacv repliku a potom keď som mu ho išla natrieť som si všimla ze ma predkožky popraskanú a to je to co ho bolí...
Ešte otazka keď sa vám chlapček vycika aj mu pipika utriete ci nie?
Ahoj mojho bolel mal vtedy cca 3 roky, lenze okrem bolesti bol aj opuch aj zacervenanie..maly vtedy velmi plakal vzala som ho k dr. Dobre som urobila mal tam zapal bolo treba atb kvapky ak sa nemylim.
Natierat vylohom z repika, pripadne troska natiahnut vlazne do striekacky a vstreknut jemne MIMO MOCOVEJ RURY po predkozku. Pripadne urobit vacsi hrniec repika a naliat do vane s vodou, kde sa moze v tom hrat
Ak mate framykoin, potriet framykoinom. Kazdopadne volat pediatrovi.
Drzim palce