Boľavý pipík u deti

19. jan 2022

Ahojte. Syna už druhý deň bolí pipík, má ho trošku červený, sťahujeme 1x do týždňa, teda sám pod mojim dohľadom ma 4 roky. Netreba som mu ho kremikom, myslite ze uz mam volať lekárovi? Ďakujem

pbra40
19. jan 2022

Natierat vylohom z repika, pripadne troska natiahnut vlazne do striekacky a vstreknut jemne MIMO MOCOVEJ RURY po predkozku. Pripadne urobit vacsi hrniec repika a naliat do vane s vodou, kde sa moze v tom hrat
Ak mate framykoin, potriet framykoinom. Kazdopadne volat pediatrovi.
Drzim palce

nikpa
19. jan 2022

Ja som tiež umývala v repiku keď ho bolel a mal ho červený. Prvé dni som natierala aj bepanthenom ale to mu nepomohlo, keď som raz natrela fungicidin (masť na mykozu) hneď zabrala.

sapetka
19. jan 2022

My stahujeme kazdy vecer pri sprchovani a potom natrieme kremom od Justu. Raz za tyzden je podla mna malo

autor
20. jan 2022

No večer som ho kupalacv repliku a potom keď som mu ho išla natrieť som si všimla ze ma predkožky popraskanú a to je to co ho bolí...

Ešte otazka keď sa vám chlapček vycika aj mu pipika utriete ci nie?

marlent
20. jan 2022

Ahoj mojho bolel mal vtedy cca 3 roky, lenze okrem bolesti bol aj opuch aj zacervenanie..maly vtedy velmi plakal vzala som ho k dr. Dobre som urobila mal tam zapal bolo treba atb kvapky ak sa nemylim.