Prosim vas, maly (4.5 rocny) ma uz asi dva tri mesice bolesti noh..furt ze ho nohy bolia. Obcas cez den, ale hlavne v noci. Krv vsetko ma dobre. Ked sme boli u dr tak si vsimla, vraj ma ,,rovne,, nohy. Proste vraj nema za kolenom ten oblucik. Poslala nas na ortopediu, v utorok konecne ideme. Prikladam aj fotky, ako sa vam to vidi. Stretli ste sa s tym prosim dakto? Dakujem
@ivulik2311 syna tiez obcas bolia nohy, hlavne v noci, ale ma iba 2,5r. Je to rastom (vsimli sme si ze za dany mesiac vyrastol viac ako predchadzajuci). Zacali sme mu davat raz za par dni do kupela magneziovu sol a zaradili sme aj bravcovu zelatinu vo forme domacich gumennych medvedikov.
@zapalkazapalkova ano to viem ze asi rastove bolesti. A vobec nevim co mu na to dat. Dr nam.kazala tlmit paralenom nurofenom, to je asi tak vsetko. Len tie nozky ma zozieraju, ci to vyzera naozaj tak nafigu.
@zapalkazapalkova a prosim vas, tu bravcovu zelatinu ste kde kupili?
@ivulik2311 v potravinách je aj taka bez iných zložiek (biely sáčok a také farebné kocky na obrázku) alebo ešte niekedy dávam agar namiesto toho z bio obchodu
áno, ja v detstve. Mala som to často, v oblasti píšťal, všetko bolo okej, lekárka povedala, že to môže byť pri raste, že dieťa rastie. Mne to sčasti ostalo doteraz a občas ma bolia nohy pri menzese.