Bodnutie osou

5. aug 2024

Ahojte, postipal teraz osa mojho syna, zihadlo som odstranila a chladila ladom. Teraz je to lepsie zatial nie je opuchnute. Dala som aj fenistil kvapky. Mozem dat na to octanovu mast????

simsalabim
5. aug 2024

Koliesko cibule je na taketo stipance najlepsie.

timetotime
5. aug 2024

pokial to nie je opuchnute, tak by som nedavala nic. nebudes vediet odsledovat, ci by bola nejaka reakcia, ked hned zacnes nieco prikladat, natierat atd.

7miriam77
5. aug 2024

Ja som si minuly týždeň priložila vatový tampón s octom a pomohlo

lussyl5
5. aug 2024

Isto to bola osa?Žihadlo necháva včela,osa normálne nenecháva.Pokiaľ to nie je opuchnuté, zbytočné niečo dávať.

anavixy
5. aug 2024

Mozes, zavazna alergicka reakcia sa prejavi aj cez octan a nezavaznu lokalnu nie je nutne nejako zvlast sledovat, radsej miernit. Idealne este aj chladit.

autor
5. aug 2024

Hej, vyzerala takto presne ako na fotke. Myslite, ze to bola vcela? Uz je to inak ok. Minimalne cervene. Ale na zaciatku to bolo obuchnute a velmi cervene. Lad velmi pomohol

autor
5. aug 2024

A strasne plakal, az zmodrel 🫣

autor
5. aug 2024

Ale mate pravdu, bola to potom vcela, u nej vyzera hlavne takto zihadlo

svokrinjazykmonika
5. aug 2024

Štipla ho včela. Tej sa pri tom urve takto žihadlo a potom včela zomrie. Mňa tiež nedávno do nohy, bolí to jak čert, dobrú pól hodinu som krivala. Dala som si iba fenistil gél. Každý to znáša inak. Malý sa musel zľaknúť riadne + tá bolesť, preto plakal až zmodrel.

maryetta
5. aug 2024

@svokrinjazykmonika veru. Mna ustipla do nohy-pata. A neskutocne bolelo. Ja som tu bolest az kdesi v bedre citila. Uz presli 2 tyzdne a stale to mam cervene.

jaskolka
5. aug 2024

To bola včela. Daj mu kúpeľ (vatovy tampón) so sódou bikarbonou, to neutralizuje jed a zmierni aj bolesť. Potom klasika octan, Fenistil.Pokial nie je človek alergik, prejde to bez problémov.

lukkar
5. aug 2024

Áno strašné to boli.