Dobrý deň poraďte nám prosím vás čo môže spôsobovať takéto bodky po tele u dievčatka vo veku 3 roky miznú objavujú sa. Lekárov sme obeťami všetkých.
Šiesta choroba ? Nemala horúčky ?
A čo povedala alergologička? Lebo podľa mňa je to alergická reakcia - no nikto ti nepovie presne z čoho, musíš to sama na dcére odsledovať. Môže to byť z jedla, kozmetiky.. Mne tiež dala takúto úlohu alergologička (testy mi vyšli na všetko v poriadku) - trvalo mi asi mesiac, kým som zistila, z čoho to mám - ale prišla som si na to, sama..
A co tak potnicky? Oni su take ze dietatko sa spoti ked je naobliekane a nevzdusne oblecenie a na druhy den uz nie su.. podobaju sa myslim.. syn tak maval casto , ked sa tak zaparil v obleceni.
Moznosti je strasne vela. Kazdopadne jej daj fenistil kvapky, pomoze to zmiernit ten vysyp. Ak je po chorobe s horuckami - moze to byt vysyp siestej choroby. Ak ma virozu - moze to byt kozna reakcia, staci aj teplota 37,1 a uz to moze ist - tu je zmena v tom, ze to bude miznut a zas sa objavovat... ak jedla nieco noveho - tak alergicka reakcia na nejaku potravinu, to si musite odsledovat. Ak nemas doma fenistil kvapky, tak akekolvek ine lieky na alergiu. A rano k lekarke, ma to dost rozsiahle.
@laky222 žiadne potnicky, ani alergická reakcia! Niektorá z týchto chorob- 5,6,7ma. Pri niektorej sa supe koža na končatinách a schádzajú nechty
alergicka reakcia