Malá má červené bodky na oby dvoch pätičkach. Minulý týždeň som si to všimla na jednej, myslela som si ze asi mala kamienok v topanocke. Nevenovala som tomu žiadnu pozornosť. Ono to vyzerá ako keby to mala otlacene od kamienkov alebo niečoho. Ale nemá to mať od čoho odtlacene keďže iba teraz vstala a má to na oby dvoch nozickach. Co to môže byť?
otlačené ? vyzerá to dosť pravidelne skontroluj si kade loží
lozí 😀
@dovolenka2 prvý krát som si myslela tiež ze otlacene ale ma to na oby dvoch slapach. A prvý krát som si to všimla pred týždňom
@jaja018 nase decka take maju na licku chvilu, ak si chvilu lahnu tvarou na koberec.. takze ak chodi bose dieta po koberci.. tak to bude z toho - jemna koza, ale tu to vidim pravidelne.. tak popozeraj po com kraca.. resp skontroluj dno topanky , lebo to vyzera akoby nosilo nejake kroksy ?
nespi v ponozkach ? 🙂 alebo s nohami na niecom? podla mna je to dost pravidelne...
@simca06022011 spi v overaliku ale na nom nie su bodky
dala sa tetovať! 😲 ale nie netuším dala by som ruku do ohňa že otlačené, ale keď to ráno mala a večer nie ?
Mohla niekde schytať vírusové bradavice. Takto to začína. Ak to neprejde, treba ísť na kožné.
Mohla niekde schytať vírusové bradavice. Takto to začína. Ak to neprejde, treba ísť na kožné.
Ešte jedna foto