Dievčatá máte skúsenosť ? Moja dcéra 2 roky a 7 mesiacov je odplienkovana od dvoch rokov . Pred dvoma týždňami dostala výrozu črevnú kedy vracala a hnackovala akurát vtedy som začala rodiť . Mala si zapamätala že ju z hnačky bolela ritka a odmieta absolútne kakat . Doktorka nám dala duphalac čo pomáha lenže ona ide najskôr minimálne 30 krát na zachod kým sa odhodlá kakat a už pri ďalšom dieťati je to komplikovane ona plače skáče na jednom mieste ale aj tak keď ju dáme na zachod ide preč a kolobeh celý deň toto . Mali ste niečo podobne ? Ako sa toho zbaviť ja som už na prášky je nervózna uplakaná hryzie sa od nervov vysvetľujem všetko robím som trpezlivá a aj tak nič nezaberá
@luss121
Všetky moje tri deti mali obdobie, kedy toto robili. Triasli sa, vrieskali, ale kakať ano za nič. Občas mi nekakali 10 dní. Normálne nasilu na WC a držali sme ich dvaja s mužom, pred tým čípok/easylax. U každého to trvalo 6mesiacov až 2 roky. Jediná vec, ktorá pomáhala bol taký kľud/ignor problému. Neriešiť kakanie. Viem, aké je to ťažké, neboj sa. Ja som zvažovala nejaké upokojujúce lieky v tomto období. Keď som prestala riešiť, prestali riešiť sj deti a normálne začalu kakať akoby sa nič nestalo. Je to fáza. Je o tom dosť článkoc pohľadaj si, prečítaj. Prípadne tu na koňovi, skupina, Problémy s vyprázdňovaním detí. Tam je skúseností habadej. Aj nápady, tipy, triky. Držím prst.
@luss121 ja som si so synom uzila svoje. Raz sa zablokoval a nekakal 12 dni - davali sme prehanadlo, aj tak to vydrzal…chce to bozsku trpezlivost, natri jej ritku modrou indulonou, pojde to lahsie a bezbolestne von…