Bledý 7-ročný syn

17. jan 2024

Mamičky možno ma niektorá podobnú skúsenosť s dieťatkom..môj 7 ročný syn je poslednú dobu veľmi bledý, štýlom že zbledne z ničoho nič vidí dvojmo, bolí ho často hlava a je uboleny..unavený nieje energie má až až, doma problémy žiadne ani v škole.. pripisujem to z časti aj k tomu že za celý deň čo je v škole do tej pol 4 takmer nič nezje a nevypije.. boli sme u dr, brala mu krv ale všetko vyšlo v poriadku 🤷‍♀️😔 mám o neho strach lebo točí sa mu hlava dosť často aby niekde neodpadol..

pribinak
17. jan 2024

Prečo nič nezje a nevypije?

ptvw
17. jan 2024

Dajme tomu ze od 7:30 do 15:30 nič nezje nevypije, to by aj hoc iný dospelý odpadol a tocila by sa mu hlava, este ked pride leto ...treba aby aspoň vodu pil a hroznový cukor nech si aspoň dá ale toto je veru naprd :(

aninka2785
17. jan 2024

To vypadá na nedostatok tekutín ak mal krvné testy v poriadku. Ja mám syna čo tiež neje pomaly celý deň v škole iba ráno a tatko funguje až kým nejde domov Savčinu skoro Niky neje, aké zas on musí piť. Keď už nie jedlo tie tekutiny skúsiť na to dozrieť aby viac pil aj v škole nech na neho niekto dozrie.

ada510
17. jan 2024

No ak zámerne nič neje tak psychológ určite

januska12323
17. jan 2024

Keď nechce jesť nech aspoň pije. Je bledý lebo nemá dostatok živín doobeda.

autor
18. jan 2024

@pribinak obedy školske neje to mu nechutí vôbec a občas keď to sama vidím a čítam tak by som to nejedla ani ja...desiatu si povie sám čo chce ale aj tak to nezje lebo "nebol čas"...

pribinak
18. jan 2024

Tak ale piť musí ak nie potom sa nemožno čudovať že má problemy

Nakrajat ovocie, malé rožky, nejaký keks či oriešky, ovocné či mliečne kapsicky….ked jedia kamosi nech je aj on

alex49
18. jan 2024

Nemusí zjest celý rožok cez prestávku. Nakrájaj mu na menšie kusy a nech zje aspoň jednu časť na jednu prestávku a zapije par hltmi vody.

iva33333
18. jan 2024

Ja som to mala po covide.Aj tocenie hlavy aj to dvojite videnie..u lekarov vsetky vysledky v poriadku aj u ocnej.Tocenie hlavy mi preslo same od seba a to videnie tiez,ale sem tam sa mi to vrati,hlavne to videnie a to vtedy ked ,,nieco" doma mame bud virozu atd..

autor
18. jan 2024

@alex49 ja mu dávam len polovicu rožka, kdeže by zjedol celý 😀 plus k tomu má sladkosť podľa jeho výberu každé ráno,vodu si vždy vyberá podľa seba a aj tak nevypije

simca06022011
18. jan 2024

no v prvom rade dieta ti musi jest. Cize komentare ani ja by som to nejedla ked to citam, .. nechapem. Deti to jedia, kope deti to chuti, treba aby jedol.. moja je napr velka uz a vymysla, ze chce ist rychlejsie domov, ale nie.. proste najest sa dieta na obed musi. Vymyslance chuti nechuti? hladny nemoze byt. Cize neje obed? tak treba aby jedol nieco z domu, co mu nabalis, nie co si prave vyberie.
NEcuduj sa ze je bledy a unaveny a vsetko ho boli.. treba mu dohovorit, uz je skolak, asi nechec byt chory. Flasu vody/caju za den musi vypit, nema co vyberat, nabalis a je... desiatu nie len sladkost a roztek, on potrebuje aj vitaminy, ovocie, zeleninu = energiu cez den. priapdne riadne ranajky este doma a potom potom nech si vezme len nieco na doobedie a poobedie ale zjest a vypit. A casu deti maju dost sa najest, ci cez prestavky alebo cez obed, alebo v klube.
Si predstav ze nejes, mas sa sustredit a ucit v skole, k tomu telesna, k tomu hry a pod...

mrkvicka060
18. jan 2024

jasne, ze ma malo zivin. Mal by sa trochu rozjest, to nie je dovod ze "nebol cas". moj mal teraz 8, na desiatu ma dva rozky + sladkost + ovocie a 0,75 vody. do obeda to vsetko zje (kazdu prestavku nieco) a potom ide na obed, niekedy zje, niekedy mu nechuti, ale kedze ma dost desiaty, neriesim to. Vodu si niekedy v skole aj doplna.

stanulienkat
18. jan 2024

To sa nemozes cudovat, ze je bledy, unaveny, ked neje a nepije. To by bol kazdy.