Poznáte niekto detské kvapky Biogaia?ste s ňou spokojné? Alebo je aj niečo iné podobné biogaii? Ďakujem
Ja davam Probiofix, pocuvala som nejaky podcast, kde pediatricka hovorila, ze su to jedine probiotika registrovane uz neviem kde😀tak som zacala s tymi a tie davam doteraz. Ale asi je to v podstate jedno, ake davas
Vobec to nie je jedno, biogaja je najucinejsia pri akutnych problemoch, aj ked riadne draha. My sme to pri rotavirusoch brali aj dospeli a pozbierali sme sa do 24hod. Preventivne som nikdy nebrala ani nedavala detom nic
malemu som od 1M davala BioGaia az kym nam kvoli tomu, ze je ekzematik odporucili Infant Dophilus a vratime sa k BioGaia kedze Infant je prasok a teda je to pekne na figu 😂
Na Biogaiu nedam dopustit. Pomohla pri veeelmi vaznom stave, ked ine probio nepomohli.
@eeffka praveze sa odporucaju probiotika detickam aj preventivne, na podporu imunity(hlavne po cisarskom reze, kedze dieta nepreslo porodnymi cestami a nwbolo prirodzene vystavene tymto bakteriam)Tak ako aj dospelym, ale teda sa predpoklada, ze dospeli ich ziskavaju prevazne zo stravy, ldezto babatka ich nemaju velmi kde nabrat.
Probiofix su lepsie.biogaja je len 1 kmen bakterii...no a 4 rocnemu ja davam green food probiotika a nedam na ne dopustit
@henka123123 a môžem dať probiofix aj 16 mesačnému dieťaťu?
@sudocek ano ja davam 18 mesacnemu ho on je od narodenia
@sudocek je rozpustny v tukoch..cize na lyzicku mlieko qbo maslo a nakapkas probiotika a sup do ust..ja mu davam rybi olej a do nho probiotika
@henka123123 ďakujem tak teda skúsim m ten probiofix
@sudocek 5 kvapiek
@henka123123 čiže tak isto ako aj biogaia 5 kvapiek. A tiež ich mám dávať len ráno?
@sudocek nie.hocikedy..ja davam na obed ked je napapany
@henka123123 aha tak ďakujem
Lebo naša pediatricka mi povedala že gaia sa dáva len ráno.
@sudocek odporúčam, nám ich dávali aj na infekčnom keď sme ležali.. keď mal syn rotavirus a neskôr sme ich tiež používali kým bol menší a bola som spokojná s nimy