Ahojte.
Kozny lekar povedal, ze mala ma suchu pokozku, ze to vyzera ako slabsia forma atopie. Odporucil mi kupit biodermu atoderm intensive baume. Chcem sa opytat, ci ju niekto pouziva a ci vam pomaha alebo ci vam pomohlo na suchu kozu a akoby zacinajucu atopiu nieco lacnejsie. Nasla som aj duo balenie za 28 eur. Nemam problem to malej kupit, len ci jejto pomoze. Hlavne ruky ma dost suche, telo menej.
Bioderma je vyborna, dcera mala tiez suchu kozu, na rukach az svrbivy exem ktory si skriabala a v zime to mala hrozne. Odkedy natierame biodermou zmizlo a uz sa nevratilo. Taktiez pouzivame ich sprchove gely su vyborne, pokozka sa nevysusi ani pri castom sprchovani a nie je nutne tolko kremovat. Uz vyse roka kupujem pre celu rodinu u nas velka spokojnost.
A este sa chcem opytat ci to pouzivate aj na tvar. Dakujem
@zuzula1975 a lupujes aj ten co som pisala? Aj na tvar?
Ano da sa na cele telo, v zime ked ideme na lyze davame na tvar. je to ozaj prijemny krem, bez vone vyzivny ale pritom nezanechava mastny pocit. Mala som aj ten na ktory sa pytas aj bioderma atoderm krem ten je menej mastny skor na taku menej suchu pokozku. Deti mazem intensive baume, seba bioderma krem to je ten s modrou pumpickou. Univerzalne pouzitie, aj na ruky je vyborny uz nekupujem ani krem na ruky😉😉
Treba kupovat ce internet su ovela lepsie ceny ako v kamennych lekarnach. Dermocentrum.sk ma casto dobre akcie skus mrknut.
Ja dcerke od narodenia na cele telo, mala problem s mliecnou chrastou a jedine tento krem to dal dokopy. Dodnes to pouzivam, ked ma nejake suche alebo podrazdene miesta na tele
@zuzula1975 dakujem za info len som celkom nepochopila 🙂 ten atoderm intensive baume si mala a potom este ktory? A ktory sa ti zdal lepsi? Pisem z mobilu tak aj s chybami😉
Kyselina mliečna od koznej na predpis 0,00€ moj bol sko šmirgel. Excipial mu pomohol ale táto kyselina mliečna to dotiahla do dokonalosti 🙂
My ju pouzivame a vsade aj na tvar spokojnost velka, mali sme aj ine znacky ale toto je pre nas top
@bonnie2 ten ktory si spominala sme mali ako prvy, poradili nam ho v lekarni. Ten davam detom hlavne v zime aj na tvar a cele telo, pripadne na suche miesta. Ten druhy atoderm krem som kupila ze vyskusam, ten si davam ja je menej mastny pisu ze na normalnu a suchu pokozku. Oba su vyborne, ale ak chces pre dieta lepsi je ten atoderm baume. Ten pisu ze od narodenia je vhodny.
@zuzula1975 dakujem za rady
Teda vyskusame. Dcera sa neskriabe ani nema zu nejaku poskodenu tak drazdit by nas nemal. Kupim to duo balenie a dam aj ame.
Mobil mi blbne
@bonnie2 Ináč ka odporúčam najprv si vypýtať vzorky v lekárňach a az potom kupovat plne balenia produktov 🙂 My sme so takto pýtali La - Roche Lipikar Baume Ap + a Syndet na kúpanie 🙂 Predsa tie krémy si drahšie aj ked vydržia 🙂
taky som si prvé brala v lekárni tie vzorky
Aj mna to napadlo a uz mam vzorku uvidim. Dakujem
u nas tiez pomohla kyselina mliecna, ktoru mi zamiesali na predpis v lekarni. da sa aj bez predpisu a stoji asi 5 eur. mali sme vzorky aj tohto, ale teda nic moc. ak by som za to dala tie peniaze, tak by som bola sklamana. rovnako zial aderma exomega
@bonnie2 odporucam, natieram syna aj seba, vhodne aj na tvar. Treba kupovat cez net, najvacsie balenie, prip vystihnut akciu 3 za cenu 2.
@tana85 Ja na kys. mliečnu nedám dopustiť 🙂
@bodkolienka81 vcera som si vzala vzorku a veru ma lepsiu kozicku na rukach. Uz som aj objednala dva za taku cenu co mali v lekarni jeden.
@bonnie2 bioderma nemá žiadne účinné látky obsiahnuté v krémoch..čiže tam nemá čo liečiť..trošku sa tomu venujem v poslednej dobe lebo aj doma sa s týmto pasujeme a našla som super produkty značky KAMEDIS. konkrétne skús topic krém na telo a tvár a umývací gél k tomu..má to až 6% účinných látok a je to na prírodnej báze. majú klinické testy robené s krásnymi výsledkami..a už to mám aj ja odskúšané a poviem Vám nič iné už nechcem 🙂 držím palce
@lenka15101510 fuuuu no uz som ju objednala tak vyskusam..
@bonnie2 to je škoda, tak uvidíte..ale za Kamedis dám ruku do ohňa 🙂
@bonnie2 Každému bude vyhovuje niečo iné, preto je aj toľko produktov na trhu. Prinajhoršom predáš 🙂 A kedže má lešiu kožu tak to nie je marné 🙂
@misinka061my mame suchsiu pokozku a hlavne ruky tak myslim ze by nam mohla pomoct.
u nás tiež zabral Kamedis Topic skin produkty.Je to pre deti od narodenia bez parabenov,sls,farbív a steroidov.Sme homeopaticky liečení a toto nám odporučil náš homeopat.V tejto kozmetike sú využívané čínske byliny.Teraz je možnosť vyskúšania vzorky,ktorú ti pošlú domov na adresu.
Baby, skuste este produkty Linola, mam manzela ktory ma psoriazu a najlepsie mu vzdy robili linola veci,maju aj detsku radu a ta je uzasna. Bioderma je dost koncentrovana kozmetika, je skor pre juzanske typy pokozky, pozor na nu ;)
Ahojte,chcem sa podeliť o našu skúsenosť s Biodermou Atoderm Intensive-Kúpila som ho za 28€,od tej ceny som čakala väčie výsledky.Môj malý ma pupákové svrbiace ekzémy na stehnách a ručičkách.Používali sme krém 2x denne no žiadny efekt.Koža je po ňom síce hydratovaná ale až lepkavá ako pri zvýšenom potení! Svrbenie neodstráni vôbec,neodporúčam.
Pokizku zatial nema nejako extremne citlivu len nechcem aby sa jej to rozvinulo do tazsej formy nakolko namina na atopicky ekzem...