Zdravim mamicky. Aky je rozdiel medzi ATODERM PP BAUME a ATODERM INTENSIVE? Malej som davala len PP BAUME ale ten je drahsi preto sa pytam, ci je moc velky rozdiel ak kupim "len" INTENSIVE. Vdaka ;)
intensive sme mali my a to sme atopici...
..vsetko plne chemikalii ..prejdi na obycajne bambucke maslo. nic lepsie nie je .
napr. tu ..lacnejsie som este nenasiel. http://www.usikovnychruk.sk/usikovnychruk/0/0/3...
intensive je vyborny, je dobry aj pri seboroickej dermatitide, rychlejsie mi miznu kozne prejavy
My sme mali PP BAUME ten je s pumpickou a konzistencne ako puding viacmenej... pomahal len nebyva v tych vyhodnych baleniach len v malom 200 ml a to sa mi neoplati. A bambucke som jej davala..aj olivovy olej aj kalciovu mast aj kokosovy..aj lanolin cisty dokonca..jedine BIODERMA ATODERM pomaha...
Vdaka za skusenosti ;)
ja mam dobru skusenost aj z eucerinom,skusali sme skoro vsetko.Nie je zla ani bioderma.
nám eucerin Atopicontrol nerobil nic...nevidela som ziadnu zmenu, nic...
a este keby si mala moznost pozhanaj si jazveciu alebo medvediu mast, nam jazvecia pomohla maximalne
Skusim ... o jazvecej masti som daco pocula uz. Kupila som INTENSIVE inac. Vraj je novy uz nejaky upgradnuty :D a PP BAUME sa zevraj uz vyrabat nebude. Tak mi aspon povedala lekarnicka.
aj my mame intensive. super masticka! a inak bola som prekvapena ale dobre zaberal na premastenie pokozky aj klasicky bepanthen. dokonca aj na tie ekzematicke suche miesta
my sme mali obe, pozriem to, ale ak si pamatam, to baume je v tube a je taky redsi a ten intensive maem s pumpickou a zda sa mi maalicko hutnejsi,pozriem