ahojte ,mate niektora skusenost s probiotickymi kvapkami proti kolike bio gaia?zaberaju ci nie velmi,dakujem
my tiez mame sab simplex a tiez ziaden zazrak ,mali sme aj infacol aj espumisan a nic,stale sa trapime s krcikmi kazdy den,nechapem ze nic nezabera ,ked ju vidim ako sa trapi stale je i hrozne a ziadna zmena ☹
my sme davali bio gaiu asi 3 mesiace, bola super v tom, ze sme ani raz nemali problem s kakanim, takze v tomto urcite pomaha, ale bolesti bruska sme mavali... boli sposobene plynatostou, na to nam zaberal jedine baby calm. sabsimplex nam problem zhorsoval a po espumisane sme nevideli ziaden vysledok... ale len tak medzi nami... mozes skusat co len chces, aj tak treba pockat, kym to pominie samo. nam plynatost presla az po 4.mesiaci. s refluxom sa trapia baby doteraz, ale uz ich z neho aspon nepali zaha, len vela grckame 🙂
my sme si s kolikami užili teda poriadne,celá rodina stála na nohách,bolo to príšerné,niekedy od revu chúďa malé sa už nevedela ani poriadne nadýchnuť a to dokázala od bolesti plakať aj niekoľko hodín. vyskúšali sme všetko - espumisan,sab simplex, infacol, krémiky na masírovanie bruška, čajíky, cvičenie, teplé obklady na bruško aj probiotiká bio gaia , no žiadny význam to u nás nemalo,nevšimla som si žiadnu zmenu....
@katarina49 nam bio gaia nezabrala, vyhodene peniaze, pomohla nam zmena mliecka, espumisan a hipp caj, ale kazde babo je ine, treba skusat 😉
@miskax2 ale gastrotuss nie je na koliky, ale na reflux a palenie zahy. Nam koliky dokonca zhorsil a maly sa nevedel vykakat.
dibik a kde ste zohnali baby calm ? ja co som pozerala tak asi len z ameriky sa da objednat cez internet
@katarina49 baby calm normalne v lekarni 😉
@katarina49 take diskusie tu uz su otvorene, staci hladat vo fore 🙂
ku skusenosti, ano mame, neteraka brala od 2mesiacov a ucinok sa preukazal o tyzden, od vtedy nebol problem ani s travenim ani vyprazdnovanim, ani plynnatostou, brala do cca 13mesiacov, cize pravidelne (denne) a dlhodobo 😉
len chcem upozornit, ze nestaci ju brat tyzden -dva - tri, treba brat naozaj dlhodobo 😉
@katarina49 babycalm kupis normalne v lekarni... my sme tusim nemali problem s jeho zhananim... ale tiez nezabral vzdy, ono naozaj tie koliky musia len same prejst... nam este obcas pomohol teply obklad na brusko, bud sme mali taky vankusik z ceresnovych kostok, co sa hrial v mikrovlnke alebo som davala termofor s teplou vodou... masirovanie bruska pomohlo presne na taku chvilu, ako dlho sme masirovali 🙂, takze kremiky na brusko, nula bodov...
svagrinke zabrali davala ich tri mesiace v kuse a potom bol pokoj ja davam prvy tyzden a zatial
ziadna zmena mam aj sirup gastrotus baby tak uvidim (sab simplex nezabral) a este skusam feniklovy cajik ale moc mi ho nechce..... no dufam ze na jej coskoro polepsi