Prosim nemate s tym skusenost. Toto mi len doktorka dnes napisala a viac sa neozvala. No neznie to moc dobre .
@kissymissy a aku ma farbu moču ? .. bilirubín je farbivo a vzniká z hemoglobínu po rozpade červených krviniek .. a ak sa nachadza v moci zabranuje vylucovat bilirubin z tela žlčou čiže moze ist o upchatie žlčových ciest
@kissymissy ak bola dcera na odber na lacno, bilirubin moze byt zvyseny aj kvoli tomu. a moze mat pripadne aj gilbertov syndrom, v tomto pripade bilirubin je zvyseny "celozivotne". mam ho aj ja, zdedila ho po mne aj moja starsia dcera.
@nataly420 ke tale tazke sa mezapajat ked nemas odpovedat k veci?!
@kissymissy si napita alebo len nevieš písať ? Neviem nepríde mi normálne čakať na odpoved na modrom koniku keď to môžem zistiť sama za par sekúnd 🙂 divneeee
@nataly420 daj sa do kludu a uvedom si, ze si na mamickovskom fore, kde sa ktokolvek moze cokolvek opytat. ak ta dana otazka vytaca, preskoc a nereaguj. zeny sa tu pytaju kadejake hluposti, ktore sa daju vygooglit.a pytaju sa ich preto, lebo chcu vlastnu skusenost a nie googlove informacie. pre kazdeho je divne nieco ine, pre teba otazka autorky, pre mna je divna tvoja reakcia.
@matkahelka ja som jej len povedala že sa to da vyhľadať do 5 sekúnd možno to vyžije do budúcnosti :D takze daj sa ty do kľudu. Citlivé ste velice 🤣
@nataly420 80% otazok na MK sa da vyhladat na googli do 5 sekund a napriek tomu zeny/matky uprednostnia vlastne skusenosti. napisat niekomu, ci je napita len preto, ze sa slusne opytala vela vypoveda o tebe. a ano, na take prizemne reakcie ako je ta tvoja je vacsina inteligentnych ludi citliva.
@matkahelka to že ty si to tak vnímala neznáme že to musí byt pravda. Ja som sa pýtala normálne prvú otázku. Možno netreba byt taký zadubený a vyhľadať si odpoved aj sám a necakat na niekoho.Plus Mna vôbec nezaujíma tvoj názor.
@nataly420 pocuvaj ty unudena lopata ja som si googlila ale ked nenajdes nic konkretne a mam rada sirsi obzor a viac sa stotoznoznim s osobnymi skusenostami inych ludi! Takze zober boby deti mamzela a utekaj vyvetrat hlavu! A nemudruj tam kde ta neni treba 🙂
@nataly420 Autorka jasne napísala hneď ako prvú veru "prosím nemáte s tým skúsenosť", to znamená, že nemá záujem o googlove informácie, ale hádaj o čo? ;) treba vedieť slová nielen prečítať, ale aj rozumieť ich významu.
Je ťažké napísať do googlubilirubin ? Za 5 sekúnd vies odpoved