Biely pupák

macka1012
20. júl 2014

ahojte baby, prosím vás, môj malý keď mu pretiahnem pipík tak na predkožke sa mu spravil taký biely pupák, alebo niečo podobné a teraz večer pri kúpaní, keď som mu ho pretiahla tak to vyšlo, ale nezdalo sa mi, že by to bol hnis bolo to čisto biele,,, nestretli ste sa s tým niektorá? nemá ani horúčky ani nič ďakujem

stefka33
20. júl 2014

@macka1012 Najskôr to bude milia. Po čase by mala zmiznúť sama.

macka1012
autor
20. júl 2014

@stefka ďakujem, tak teda nemám robiť paniku,,, keby to bol zápal tak by mal aj horúčky že?

janikak
20. júl 2014

Moj maly to mal tiez pod predkozkou. Najprv mu to nerobilo nic, aj dokina vravela, ze to vyjde samo. Ale potom sa mu to zapalilo, asi ho to aj rezalo, velmi plakal, tak sme isli na pohotovost a tam mu strekli pod predkozku nejaku tekutinku dezinfekcnu a vyslo mu to a ulavilo sa mu. Ak sa tvoj drobcek nestazuje, tak je to ok podla mna.

sorciera24
20. júl 2014

@macka1012 to je smegma...biely maz....to chlapci mavaju...ochranuje pred infekciami....je to fyziologicke...neodstranuj ho nasilu.....on sa sam uvolnuje a tvori...niekedy je ho viac, niekedy menej....je to ok 😉

serpentino
20. júl 2014

@macka1012 Ahoj,ja som bola s malym u lekarky,ked mal 3 roky,nakolko vsetky baby v okoli ma strasili,ze malemu sa musi dat spontanne pretiahnut pipik do 3 rokov a jemu sa nedal vobec...tak doktorka mu ho pretiahla,za cca 5 sekund-ja som prezivala strach niekolko tyzdnov lebo som ho chcela od toho usetrit a ona sup,sup a krasne bol pretiahnuty...spadol mi normalne,ze balvan zo srdca..ale chcela som tym povedat,ze jej zostala na prste taka biela hmota ,ktora to spojovala...urcite sa nedes,naopak mozes byt rada,ze mu to vsetko vyslo von a ma to tam ciste,aby to nerobilo neplechu...ked neplakal a ani nic,tak myslim,ze len vypadlo nieco,co tam aj tak nemalo byt...pokojny vecer a bud kludna alebo poripade zajtra brnkni lekarke aby si bola v klude

macka1012
autor
20. júl 2014

@serpentino ďakujem krásne,,, ja sa už bojím asi všetkého

macka1012
autor
20. júl 2014

@sorciera24 Ďakujem ďakujem, 😀

serpentino
20. júl 2014

@macka1012 Neboj,nie si sama,myslim,ze je nas tu takych viac...ale vzdy sa bojime toho,co je momentalne a ked pride nieco horsie,tak si povieme,ze aka prkotina to bola,ale pokial momentalne nemusime ine riesit,tak aj taketo veci nas vydesia,,,este budeme musiet riesit aj ine veci 😉 kiezby nie ☹ ale pokial mame zatial len taketo problemiky,tak je nam sveta zit...co potom tie mamicky-chudatka ony aj ich deticky co maju vazne veci ☹ ☹ ale radsej otocme list..takze malinky je urcite v poriadku,neboj..

macka1012
autor
20. júl 2014

@serpentino to máš pravdu, že sú aj vážnejšie problémy ako toto a detičky by podľa mňa vôbec nemali byť choré, myslím tak vážne,,, ďakujem za radu a povzbudenie :D :D

serpentino
20. júl 2014

@macka1012 Hej,suhlasim..deticky by vobec nemali byt chore,deticky by vobec nemali trpiet akymkolvek sposobom ci uz fyzickym alebo psychickym,nakolko su male a nevedia sa branit..mali by si uzivat vsetky, svoje krasne detstvo...aj ked to neplati vo vsetkych pripadoch...ja som velmi hakliva na vsetko zle a zlo co sa deje okolo nich,nie je nic nespravodlivejsie ako vidiet deti trpiet ☹ ale bohuzial my sme mali pani a deje sa to,taky je hnusny svet..teda ludia v nom... ☹ moj maly ked ma iba horucku a pozriem na neho ako mu nie je dobre,uz mi je do placu...jasne,ze aj ty si sa zlakla,ale od toho sme tu my zeny aby sme sa navzajom povzbudili 😉

el6
20. júl 2014

ja som biely flak,ktory vypada podobne ako to co hovoris nasla dnes na susurke...pakala najprv ked cikala, potom sme to umyli, hovorila ze uz neboli, ale ked som jej to chcela pozriet a trosku natiahla kozicku, zase pistala...neviete co by to mohlo byt u dievcatiek pls?

charluc
21. júl 2014

moj to mal tiez to je maz ,ale nam na to da det.urolog framikoin mast,ktora nam velmi pomohla a odvtedy je pokoj 🙂

macka1012
autor
21. júl 2014

@serpentino no ja za to ďakujem, inak by som ráno letela k dr. nehovorím, že zbytočne, ale je tam plno detí chorých a zas by sme ochoreli :D

macka1012
autor
21. júl 2014

@el6 no čo to je pri dievčatkách neviem, ale snáď niečo podobné,, ja som sa tak zľakla že až, ale vidíš nič také to nieje,, a dnes to tam napríklad vôbec nemal

macka1012
autor
21. júl 2014

@charluc no my sme to dnes vôbec nemali :D