Dobry den. Mate niektora skusenosti s bielym povlakom na zaludi? Pred 2 dňami som si vsimla ze mal maly v moci a na zaludi taky biely povlak (ako tvaroh). Stale mu to vyumyvam cistou vodou, ale nejak to nemizne. Problemy s cikanim ani opuch nemame. Je to normalne? Dakujem
Nášmu malému 3,5 roka sa to pred mesiacom urobilo, mal biely povlak, ktorý sa ťažko umýval, tiež som mu najprv dala imazol, žiadna zmena, potom canesten, ale aj tak sa mu to zapalilo 😞 tak mu to opuchlo, že sme mu predkozku nemohli stiahnuť, urolog povedal, že som mu nemala dávať kremy, lebo mu to tam kvasilo, len to treba 3krat denne v repiku močiť, stiahnuť predkozku, vyčistiť v prípade, že tam niečo je, po cca 3 dňoch to preslo 😊
Pomoze vyplachovat borovou vodou, da sa kupit v lekarni. Najprv umyt a potom vstrieknut trosku ohriatej borovej vody cez striekacku (nie do mocovej rury). Nas maly syn to mal, preslo to za 2-3 dni. Skuste sa spytat v lekarni.
Stahovali sme predkozku a umyvali to len cistou vodou, po 2 dnoch to preslo tak uvidime ci sa mu to este vytvori. Kazdopadne dakujem za rady
@albi3008 mozu to byt kvasinky. tak ako u zien. skus mu to potierat mastickou Canesten alebo Clotrimazol. su na volny predaj. aspon tyzden natieraj. ak neprejde, lekar