Biely povlak na jazyku u dojčiat

majusik1
7. sep 2012

ahojte,mate skusenosti s tym?moj synček ma biely jazyk,trosku zapach z pusinky,papa UM..neviem cim to je.zacala som mu pusu vytierat roztokom sody bikarbony,ale nejak nepomaha.čitala som ze to moze byt mykoza..neviem,mam navstivit pedietricku?poradte..

malabiba
7. sep 2012

detičky zvyknú mať povlak z mlieka....treba sledovať, ak pekne papá a je spokojný nemusí to byť nič vážne...my sme natierali fialovou vodičkou hypermangánu

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andy1985
7. sep 2012

treba urobit vyteri alebo dávat Nizoral alebo Diflucan to pomoze, my sme mávali tiez casto a kvasinky to tiez mozu byt.

eemmaa
7. sep 2012

Väčšinou to je z cumlov na vládne nám pomohol celaskon čo sa picha, dala som mu to na gážu a vytrela pred každým papanim a do 2 dni to bolo preč. Alebo nechaj rozpustiť celaskon.

veron333
8. sep 2012

Môj syn mal biely povlak na jazyku aj na perách,doktor povedal tzv.žaba,nechcel mi dávať tú fialovú vodu,že všetko sa od nej špiní,tak mi povedal ,aby som si zmiešala práškový cukor so sódou bicarbonou a tým mu vytierala jazyk a pery,tak som si to na plienku alebo vreckovku nanášala a tým som mu to sťahovala,zachvíľku mu to prešlo.

andy1985
8. sep 2012

@veron333 mi sme vytierali takto s nizoralom v nemocnici oni to tak zamiesali s vodou a hotovo a s tym sme vytierali....

buuba
8. sep 2012

Ahoj, biely povlak moze byt aj z nedostatku tekutin, ale urcite by som skusila niecim vytriet ustnu dotinu (nametov si dostala dost 🙂 ), a medzi mlieckom skus davat trosku cajiku alebo prevarenej, resp. dojcenskej vodicky. Drzim palce, aby vam to preslo.

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz