Ahojte nasa mala ma od narodenia na jazyku biely povlak. Dr nam povedala ze ide o soor a predpisala flukonazol na vytieranie 3x denne ked mala mesiac. Vytierali sme tyzden a nic sa nezlepsilo. Nasledne nam predpisala sirup s tym istym liecivom no ani potom nic. Pochybujem ze je to soor kedze to nezmizlo tato liecba vraj zvykne byt velmi dobre ucinna. Nema to nikde inde v pusinke len na tom jazyku. Je to dost hruby povlak. Uz ma 3 mesiace a stale nam to nemizne.. mate niekto s tymto skusenost??? Nesposobuje jej to ziadne problemy len najnovsie mame vystipanu susku na ktoru nam sudokrem nepomaha a tak rozmyslam ci to nemoze mat suvis a ako sa toho zbavit
@taktotedanie imazol uz davame zlepsilo sa to a teda riadne s nim ale gencianku a ruzovy med nasa doktorka ani nepredpisuje vraj je to stare karcinogenne a neucinne
Hm hlavne, ze flukonazol je cisto prirodne 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
@taktotedanie a my teda mame ten povlak ale nie je to soor tak to som chcela len zistit ci niekto vie ako na to ale dakujem za odpoved
@taktotedanie no to nie je jasneze ale keby sme mali soor tak flukonazol by urcite pomohol
dá sa to vyriešiť aj bez antibiotík, odporúčam Neocide gel má príjemnú chuť neštípe a môže sa používať aj dlhšiu dobu..
Ahoj, aj môj syn mal dlhoooo a stále sa to opakovalo.narodil sa predčasne a jediné, čo zabralo bolo okolo vatovej tyčinky omotať kúsok obväzu, naň nakvapkať trochu citrónovej šťavy alebo pár kryštálikov kyselky alebo sódy bilarbóny (aby sa zmenilo PH) a s tým potierať jazyk.
Vytieraj genciankou alebo sladkym medom ( kupis v lekarni) a na intimne partie imazol
Sudocrem obsahuje ropu
Ak je dojcena mozes mat plesen na bradavke a tympadom sa toho neviete zbavit