Biele špinky za predkožkou dvojročného synčeka

misickaa4
10. mar 2022

Dobry den,

Maminy mojmu 2r syncekovi sa zacalo za predkozkou tvorit take ako keby biele spinky vyzera to ako tvaroh. Z nicoho nic. Predkozku mu cistim kazdy vecer, aj stahujem kolko sa da, pouzivam prirodnu slezovu mast. Mate skusenot, ze co by to mohlo byt alebo z coho?
Dakujem

riskoh
10. mar 2022

My take mame tiez,z plienky

zuzicka016
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
euka210
10. mar 2022

@misickaa4 treba to cistit aby sa nezapalilo, voda a mydlo. Aj moji take mali.

marienkakf
11. mar 2022

@misickaa4 bud smegma, alebo keratinove perly, tusim tak sa to vola, pomahaju oddelovaniu predkozky. Oboje je jav fyziologicky..

misickaa4
autor
11. mar 2022

@marienkakf ano, zda sa mi, ze sa mu zacina povolovat

marienkakf
12. mar 2022

@misickaa4 no vidis 🙂 predkozku nestahuj nasilu, len jemne, pokial ide, najlepsie vo vani a oplachnut cistou vodou..kazdy den. Pokial sa nerobia pricasto zapaly, je to OK.

misickaa4
autor
12. mar 2022

@marienkakf ja mu ju stahujem.kazdy den, pouzivame aj slezovu mast. Ale nepovoluje to velmi...zapal este zatial nemal, chvalabohu, toto sa mu zatial stalo 1.x. ale skusala som to hladat na nete. Nevies teda prosim presny nazov?

misickaa4
autor
12. mar 2022

@marienkakf asi som to zakrikla...prave mi zacal plakat, ze ho boli cikac a ma ho v strede napuchnuty. Ako keby sa mu to tam tvori a nazbieralo sa toho vela. Na pohotovosti mi odporucili framykoinovu mast...

marienkakf
16. mar 2022

@misickaa4 ta pomoze, ale nech ti predpisu ophtalmoframykoin, ma tenke ukoncenie,lahko ho aplikujes..raz zacas sa to chlapcom stava..