Biele miesta na slabinách u bábätka

nanka3
18. sep 2014

Ahojte mamicky, mojej mesacnej dcerke sa v hornej oblasti slabin akoby sa jej supala koza, neviem to ani spravne popisat... ma to tam biele a akoby sa to lupalo, mali ste to niektora u svojich deticiek? ma to aj na krku v zahybe, zaparenito to urcite nie su.... poradte co s tym. Pri kupani jej to neviem poriadne umyt, pretoze kupel neznasa, reve akoby sme ju z koze drali, zatne ruky, nohy, cela bordova, neexistuje aby som sa jej na tieto miesta dostala, nie je to mozne ani po kupeli lebo vtedy este stale histerisky place, takze sa jej to snazim poumyvat vzdy rano, ked ma aspon aku-tauy dobru naladu, stale uvarim repik a sanzim sa jej to jemne poutierat, potom osusim a natriem detskym olejcekom nivea, ale uz som skusala aj sudokrem, aj od weledi kremik a nic.... ☹ neprechadza jej to, poradte co s tym??? Vlhcene utierky nepouzivam, takze reakcia na ne to byt nemoze... stale si naberiem vodu do lavora a jemnymi kozmetickymi vreckovkami ju poutieram pri kazdom prebalovani, viem, ze idealne by bolo rovno zobrat ju pod sprchu, ale to si pri tom mojom zihadle neviem predstavit, ze by som ju na jednej ruke drzala a druhou umyvala. Mamicky, prosim poradte mi, dakujem.

bonaqa2013
18. sep 2014

Najlepšie bude ukázať lekárovi. Stačí pri poradni. Moja dcéra mala takú suchú pokožku, že sa lúpala ako had. Lekár na kožnom povolil dieťa kúpať len raz za týždeň. A dal nejaký olejček - robený v lekárni. Potom to prešlo.

magdalenkami
18. sep 2014

nam dala lekarka - balnea hermal plus-je to taka olej.prisada do kupela a pomohla