Dobrý večer, chcem sa opýtať či niekto nemá skúsenosť s bielymi fľačikami po puse. Prečítala som toho dosť o tom radila som sa aj s lekárkou mali sme predpísane už 2x aj tabletky, ktoŕ sme rozpúštali vo vode. Vyradili sme aj čajíky pili iba čistú vodu dali prestávku od príkrmov a boli iba na mliečku. Po tabletkách fľaky zmizli po páru dňoch boli späť. To isté sa nám stáva aj pri fialovej vodičke páru dní máme pokoj a zas opakovane to máme. Máme vyskúšané aj sódu bikarbónu alebo neocide gél.Pani doktorka robila aj výtery sú to kvasinky v puse. Poctivo zakaždým vyvárame cumlíky aj fľašky. Nechcem jej stále rozrábať tabletky vo vode. Pijeme sunar AR rozmýšľala som či to nemôže zmiznút aj zmenou mliečka. Máme 5,5 mesiaca. Ďakujem za všetky odpovede 🙂
Treba vyvarit a na vysokej teplote vyprat veci, ktore sa mohli dostat do styku so slinami- plienky, oblecenie, hracky, popripade ak dojcis tak preliecit prsniky
@martina1201 v akom pomere to asi treba rozrobiť ?
@barancek2020 ja som dávala 1:1
@martina1201 ďakujem krásne za radu hneď aj dnes vyskúšam. Môžem jej to dávať 3x do dňa asi s tým nič nepoškodím
@barancek2020 a predpísala Vám dr aj diflucan sirup? Ten zaberá okamžite.
@ema32 ten sme ešte nemali. Iba tie tabletky o ktorých som písala, ktoré sme rozpúšťali vo vode a vytierali pusu + gél neocide.
@barancek2020 vždy keď budeš vidieť že sa to objavilo znovu. Po prvom rade to na pár hodín ustúpilo. Keď som videla že sa to zase objavilo znovu som dala.
@barancek2020 Nám to zabralo hneď urcite odporucam, veľa pediatrov odporúča. Skúste sa popýtať keď tak🙂
@ema32 nakoniec nám to pani doktorka prepísala. Môžem sa opýtať ako často a dlho ste to brali? Z toho letáčika som úplne mimo. Zajtra berieme poslednýkrát 7 deň.
@barancek2020 Áno sedem dni to brala .
@ema32 ďakujem veľmi krásne ani mi už nič v puse nemáme tak snáď ani nám sa to nevráti 😊
@barancek2020 verím že nie ❤️Držte sa😍
@barancek2020 my sme mali fialovu vodičku...do dvoch dni to bolo preč...treba to preliečiť lebo sa môže stať, že ti nebude chcieť papať..alebo ako pisala martina1201 sóda a práškový...ale mne bola jednoduchšia fialova vodička🙂
@barancek2020 sóda bikarbóna s práškovým cukrom zmiešať a niekoľkokrát denne potierať ústa a jazyk. Len čistá sóda bikarbóna nestačí. Nám zabralo a za 2 dni sme nemali nič a viac sa to nevrátilo. Vyskúšaj.