Ahojte chcela by som sa opitat nestretli ste tu niektoré z bielou stolicou mali včera rano a dneška rano kakal a mal bielo sivu stolicu...ďakujem za každú odpoveď....
biela stolica moze byt naznakom zltacky!
zabudla som.sa spytat kolko ma rokov!ked len do roka tak to nic vazne ale ked ma viac potom to nie je dobre!
Treba ist k lekarovi,signalizuje to problemy s pecenou. Moja mala bielu stolicu po mononukleoze kvoli ktorej mala pecen v hroznom stave. Takze lekar!
ja som sa s tým stretla pri jednej dcére. hneď som nešla k lekárovi, len som mu to povedala pri inej návšteve že ako čo sa nám stalo jedno ráno a jeho odpoveď - Nestrašte ma...
sestrička len tak že sa to vyskytuje pri žltačke.... no ja neviem, dcéra to mala len raz....
Halo co to nakoniec bolo?
Ahojte aj moje dieta ma bielu stolicu, rozbor stolice je v poriadku, ale ideme este na krv. Pred mesiacom sme mali crevnu virozu. Podla vas? Ja sa strasne bojim, ze ci neide o hepatitidu. A este boli brusko sem tam
Ahojte, otvaram tuto temu znovu. Ak sa najde mamicka co hy mi vedela odpovedat.
Najskor horucka, potom kde tu bolesti bruska, nechut, oslabenost, zapcha. Sli sme k DR dala nam sirup Duphalac, stolica prisla najskor okey a dnes ( po 2 dnoch) biela. Mame 2,5r.
Mame ist v piatok na sono bruska.
Ja len ci ste sa s tym nestretli 😔 Ďakujem
@lacnelacne ahoj, stretla som sa s tým pred 15 rokmi v Anglicku, keď som tam bola ako aupair. Dievčatko malo vtedy 4 roky, tiež mala časté zápchy a nechcela nič jesť.
@dismonika a co to bolo prosim ta... ako mam este dalej postupovat alebo co vyzadovat od pediatra?
@lacnelacne fakt netuším, oni ako rodina to neriešili. Malá pila v jednom kuse iba mlieko.
@dismonika dakujem... 🙂
biela stolica býva pri žltačke,určite to dovyšetrujte
@janinah ďakujem pekne, čo si mám na malom všimať? Ospalosť aj horučky mu presli, je uplne v pohode co tyka spravania a aktivity.
@lacnelacne tú stolicu si všímajte a všetko mimo normu
@janinah Ďakujem za vašu odpoveď.
@lacnelacne radšej cinkni dr. 😉 Budeš pokojnejšia
@lacnelacne ahoj ja som riesila bielo zltu stolicu nedavno..najprv som myslela ze daco zjedol no dalsie 2dni po sebe to iste zlte biele tak som volala dokt ci je to ok povedala ze nie ze mame prist..
Len on iny problem nemal..ak neratam problem pri kakani bolelo ho to tak zadrziaval a ked uz musel ozaj bol to boj..
Zaver u dokt..probiotika a ten duphalac.a hlavne som mala vysadit kravske mlieko a vratit sa k umelemu..ked som to urobila bolo po probleme..
@rony1 Dr. som dnes rano samozrejme volala, kazala mi hneď prist, urobila nam ster ale tvrdi ze ona nic vazne nevidi... Zltacku mi vylucila a pecen, zaludok sa jej zda okey. Zajtra rano ideme na sono tak som zvedava. Pravdepodobne je to nieco len take male vyrusove comu by som sa potesila.
Probiotika berieme uz 3-mesiac a ten Duphalac nam kazala dalej dobrat.
Maly pije normálne kupované plnotucne mlieko.
No jooooj tieto choroby!
@lacnelacne aj mne tak povedala ze mame hned prist som sa aj vylakala lebo takato stolica ze zlcnik atd...no nastastie u nas bol problem to kravske lebo tyzden pred tym sme mu umele vymenili za kravske a on je maniak na mlieko pred spanim si vie popriat aj dve flase..drzim teda palce aby to bolo ok nakoniec..
@rony1 My sme tiez stale na mlieko kazdy vecer pije este pred spanim 250ml... ale mlieko davame rovnake nemenili sme. Tak uvidim co mi povedia. Dakujem pekne 🙂
Ahojte, prosim vás aj my prechazdame na kravske mlieko. Dnes v noci som jej prvy krat dala 2x 160ml kravskeho mlieka co doteraz mala vzdy UM. A rano nas prekvapila velmi bleda az biela stolica :( mam z toho strach..mate skusenosti? Myslite ze to moze byt z toho mlieka? Lebo ked citam ze zltacka, pecen atd je mi až zle
@zyzy11 zrejme je to acholická stolica (bez sfarbenia žlče). mala by si ísť lekárovi, nemusí to byť nič vážne(napr. veľa tuku v strave) ale môže to byť príznak nesprávneho fungovania pečene, žlčníka. daj si to pozrieť u pediatra. Dobré by bolo aj rovno zobrať vzorku stolice, ak ešte bude kakať na bielo (hoci aj do malej fľaštičky, ale v lekárni za pár centov predávajú na to skúmavky).