Mamicky, maly od vcera hnackuje. ma 1 rok na vianoce nas pustili domov mal laringitidu. berie uz len kalciovy sirup. od vcera hnackuje, kakal dost vodovo 3x a hovienko bolo zafarbene do biela dnes uz 5x a nechce nic jest...2x rano a 3x vecer behom 2 hodin pojdeme aj na pohotovost ale cakame na auto.. mate skusenost?
@snazilka1983 och :( volali sme na pohotovost a ze neraba chodit ak ho nic neboli len ze rano k dr mame ist na vyter
@majka1c ako staré máš dieťatko? My sme toto mali keď mal malý 17 mesiacov a bolo to ze úplne biele..A mali sme rotavirus.nemusíte mať to,ale biela svedčí o tom,že ak pije mlieko,tak to ako nestravene toto spôsobí..potom je ešte jedna vec - kawasakiho syndróm,ale to nerieš,lebo to nie je váš prípad
@majka1c inak,nemusíš bežať fo lekárne,fyziologický roztok si spravíš aj doma..nie nelezali ,ale na moju zodpovednosť..môj vracal iba raz,či dva krát a potom sa rozbehla hnačka..to bolo vodnate,biele a kusy zraneného mlieka..lekárka sa tiež na infekčnom čudovala,že málo deti ma takuto bielu hnacku,ešte aj na sono sme boli. Doma to zvládneš ak ma rotavirus v prípade že pije,no musíš po lyzicke dávať lebo bude vracať alebo hneď pôjde tekutina von zo spodu..urob ryžový odvar a daj mu to piť,prípadne ak chce papat,tu ryžu v tom rozmixuj.mlieko by sa nemalo,ja som dávala materské a maly ti zvládol lepšie ako 4 ročná dcéra.pre ňu som tiež podpisovala reverz.
@majka1c ideš s ním na pohotovosť? Ono je dost veľká pravdepodobnosť že ste si rotavirus doniesli z nemocnice.to bol aj nas prípad..z pohotovosti ta pošlú na infekčné,síce je večer,neviem.hnačka 5 x nie je ešte také strašné.všetko závisí od toho či ti malý pije.ak ti neodmieta piť,vôbec by som na infekčné nešla ležať.aké to hovorim o sebe.to či má alebo nemá rotavirus sa dozvieš asi pozajtra.
Ja som vzdy pocula ze biele hovno je pri zltacke. Plati aj u dospelych. Daj potom vediet.
dufam ze to dobre dopadlo
okmazite nasadit probiotika.... ak nemas doma ziadne poruke, tak probiotikum je aj stava z kyslej kapusty.. staci 1 lyzicka dat...
tak dr nam nerobila ani vyter ani krv nebrala ze pokial nevracia a nema vysoke horucky bude to len mliekom nestravenym.. suoer dala nam smektu dietnu stravu a budeme cakat :/ ale dnes uz nekakal ani riedko ani bielo
Moja sesternica mala bielu stolicu riedku keď mala salmonelozu.