Biela hnačka

majka1c
28. dec 2015

Mamicky, maly od vcera hnackuje. ma 1 rok na vianoce nas pustili domov mal laringitidu. berie uz len kalciovy sirup. od vcera hnackuje, kakal dost vodovo 3x a hovienko bolo zafarbene do biela dnes uz 5x a nechce nic jest...2x rano a 3x vecer behom 2 hodin pojdeme aj na pohotovost ale cakame na auto.. mate skusenost?

snazilka1983
28. dec 2015

Moja sesternica mala bielu stolicu riedku keď mala salmonelozu.

majka1c
autor
28. dec 2015

@snazilka1983 och :( volali sme na pohotovost a ze neraba chodit ak ho nic neboli len ze rano k dr mame ist na vyter

avanka
28. dec 2015

@majka1c my sme si vzdy z nemocnice priniesli hnacky...obaja drobci mali aj salmonelu,ale teda bielu stolicu nemali....bola az cierna a velmi zapachala..nepanikar, moze to byt aj z liekov

majka1c
autor
28. dec 2015

@avanka ale zeby z liekov az po tyzdni lieky mal len prvy den cez infuziau boli sme tam dva a pol dna potom mu davali uz len fenistil a stoptusin.. a celu dobu nic od stvrtku sme doma a az od vcera to zacalo

inull5
28. dec 2015

@majka1c ako staré máš dieťatko? My sme toto mali keď mal malý 17 mesiacov a bolo to ze úplne biele..A mali sme rotavirus.nemusíte mať to,ale biela svedčí o tom,že ak pije mlieko,tak to ako nestravene toto spôsobí..potom je ešte jedna vec - kawasakiho syndróm,ale to nerieš,lebo to nie je váš prípad

katka1981
28. dec 2015

@majka1c, na nete som citala, ze je to prejavom nedostatku zlce. Kadeco je na nete popisane. Urcite ak sa to zopakuje je treba dat stolicu na rozbor.

majka1c
autor
28. dec 2015

@inull5 aj ste lezali koli rotavirusu v nemocnici? maly bude mat o dva dni rok

katka1981
28. dec 2015

@majka1c, nemas nahodou doma kulisek? Ak nie, tak skuste rychlo kupit.

majka1c
autor
28. dec 2015

@katka1981 to je co???

inull5
28. dec 2015

@majka1c inak,nemusíš bežať fo lekárne,fyziologický roztok si spravíš aj doma..nie nelezali ,ale na moju zodpovednosť..môj vracal iba raz,či dva krát a potom sa rozbehla hnačka..to bolo vodnate,biele a kusy zraneného mlieka..lekárka sa tiež na infekčnom čudovala,že málo deti ma takuto bielu hnacku,ešte aj na sono sme boli. Doma to zvládneš ak ma rotavirus v prípade že pije,no musíš po lyzicke dávať lebo bude vracať alebo hneď pôjde tekutina von zo spodu..urob ryžový odvar a daj mu to piť,prípadne ak chce papat,tu ryžu v tom rozmixuj.mlieko by sa nemalo,ja som dávala materské a maly ti zvládol lepšie ako 4 ročná dcéra.pre ňu som tiež podpisovala reverz.

miku1
28. dec 2015

@majka1c Moja mala ten problém s "bielou" hnačkou teraz, keď brala antibiotika. Zabudla som jej nasadiť probiotika, akonáhle som jej začala dávať aj probiotika, stolica sa jej upravila a už nehnačkuje a má to aj normálnu farbu.

inull5
28. dec 2015

@majka1c ideš s ním na pohotovosť? Ono je dost veľká pravdepodobnosť že ste si rotavirus doniesli z nemocnice.to bol aj nas prípad..z pohotovosti ta pošlú na infekčné,síce je večer,neviem.hnačka 5 x nie je ešte také strašné.všetko závisí od toho či ti malý pije.ak ti neodmieta piť,vôbec by som na infekčné nešla ležať.aké to hovorim o sebe.to či má alebo nemá rotavirus sa dozvieš asi pozajtra.

lenulienka86
28. dec 2015

Ja som vzdy pocula ze biele hovno je pri zltacke. Plati aj u dospelych. Daj potom vediet.

zanet63
29. dec 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

dufam ze to dobre dopadlo

katrin21
29. dec 2015

okmazite nasadit probiotika.... ak nemas doma ziadne poruke, tak probiotikum je aj stava z kyslej kapusty.. staci 1 lyzicka dat...

majka1c
autor
29. dec 2015

tak dr nam nerobila ani vyter ani krv nebrala ze pokial nevracia a nema vysoke horucky bude to len mliekom nestravenym.. suoer dala nam smektu dietnu stravu a budeme cakat :/ ale dnes uz nekakal ani riedko ani bielo

katka1981
1. jan 2016

@katrin21, laktobacily obsahuje, ale prehana, urcite by som pri hnacke kvasenu kapustu alebo stavu z nej nedala.

katrin21
2. jan 2016

@katka1981 pozor ja hovorim o jednej lyzicke ! nie ze das si tanier kapusty, alebo si das deci stavy.. vobec nie.. len lyzicku... a inak dieta samozrejme... cierny caj, suchare, varena mrkva, ryza...