Biela guľka pri žaludi

shawlin
30. jan 2024

Čaute prosím poraďte mi...malému sťahujem pipík krásne mu to povolilo slezovou mastickou z justu no keď sa nám narodilo druhé bábätko bolo viac zhonu akosi sme pomenej sťahovali 🤦🏼‍♀️ teraz keď stiahne tak už nie tak ako predtým..zase mu to na jednej strane drží viac a na boku keď stiahne má takú bielu guľku..chcela.som to nejako vycistit vidím že to je pod kožičkou ale že ho boli pipík..má aj trošku začervenanie na špičke tak som vymačala v repiku a dala framikoin ...čo je ta bodka ?? Nejaký maz?

zorkahorka
30. jan 2024

https://www.lauros.sk/priznak/biely-povlak-na-p...
Postupujes spravne, rob tak aj nadalej. Ak sa to po par dnich nezlepsi,zavolaj dr

tajfa
30. jan 2024

Ano tu gulicku treba pomalicky dat dole pod jemnym prudom vody. Postupne to ide. Nas maly si ich uz sam dava prec. Niekedy mu to trva dlhsie kym sa mu to podari.

shawlin
autor
30. jan 2024

@tajfa ďakujem 🙏

domka222
30. jan 2024

Môj mal presne do isté. Je tam nahromadený maz,keďže ju nemá ešte úplne odlepenú. Dr predpísala masť a ako povolila predložka pekne sa to vyčistilo.

shawlin
autor
8. feb 2024

@domka222 zapálil sa pipík doktorka.nam dnes vravela dávať 2x denne framikoin .ale ja.som.si všimla že malý má.cez.zalud akoby takú blanku ale iba z.jednej strany akoby z jednej strany zaluda na koniec iišla taká niť z blany? Ale predtým mu to šlo stiahnuť lepšie a.terqz.tam.je henta Blanka ktorá to nepustí .na toto nič doktorka nevrravela... Sa mi vidí že.ked.mu to zarastalo opäť tak sa mu tam mohlo takto zlepiť..kurník nahnevaná som na seba že som to neustriehla...nemyslela som si že.to opäť zarastie ... Malý má paniku z.lekarov menšiu neviem si predstaviť aby mu pipík dakto ošetroval 🥺

domka222
8. feb 2024

@shawlin natieraj,framykoin pekne stiahol zápal aj u syna. Len škoda, že mu to nemôžeš aj vyčistiť. Keď ustúpi zápal, uvidíš aké to bude