Ahojte žienky
Potrebovala by som rada. Dcéra prestala úplne piť Um z dna na deň..nasadili sme jej klasické krabice mliečko, veľmi zlá voľba bola nevedela nám kakať tak mu tvrdú stolicu mala že som sa čudovala až . Prešli sme na bezlaktozove mliečko. Všetko super kakanie skvelé. Občas riedsia ale to je relatívne v pohode. Máme problém občas so stolicou,keď spapa syr. Doteraz papala aj klasické jogury, taktiež z dna na deň úplne odmietla. Prešli sme na bezlaktozove ako tak spapa ich.
Včera spapala.2kolieska syru,dnes jedna hrôza stolica tvrdá,plač bol veľký.
Dávali sme jej biopron kvapky keď mala problém s kakanim.
Odporúčate niečo iné ?máte tiež s niečím podobným skúsenosti?
Mojej dcére sa takto prejavovala alergia na mliečnu bielkovinu. Takže nestačí bezlaktozove, ale musí iba rastlinné. Má aj potvrdenú od odborného lekára tú intoleranciu na laktózu?Lebo, ak nie, tak sú to len vaše domnienky a tým dcére viac uškodiš, ako pomôžeš.
@anna777115 sa aké mliečko dávate? Alpro?
@angelika131 Ak, ti môžem poradiť nerieš diétu pokiaľ nemáš potvrdenú alergiu, alebo intoleranciu. Lebo, keď nasadiš diétu, tak to ovplyvní výsledky vyšetrenia. Áno, ja dávam Alpro modré ovsené s pridaním vápnika a vitamínu D.A všetku náhradu za ml.vyrobky vegánske produkty. Ale moja dcéra mala veľké zápchy, tvrdé stolice, že som si už nevedela dať rady, tak som požiadala pediatria o testy na potravinové alergie a intolerancie a tam jej vyšlo to mlieko. Po úprave stravy na bezmliecnu má dcéra ukážkovú stolicu.Ale, prešli sme si svoje kým som zistila v čom je problém.
@angelika131 v prvom rade by som riešila testy, či naozaj ma nejakú intoleranciu alebo alergiu, alebo len si telo musí zvyknúť na klasické mliečne veci. Aj nám to dlhšie trvalo, ale potom sa všetko upravilo.
@anna777115 dnes som telefonovala s doktorom, hneď mi povedal že mám prejsť na alpro mliečko. Výrobky z kozieho mlieka jej mám dávať.
Plus vitamín D. Pýtal sa na priebeh všetko som mu povedala podľa toho to usúdil.
Kúpila som to mliečko skúsim dnes jej dať
Odporúčam nedrazdit ju klasickými mliečnymi výrobkami, ale prejsť na komplet bezlaktozove výrobky