Chcem sa spýtať mám bábätko trojtýždňové najskôr sme mali mlieko Nutrilon ale po ňom strašne plakala aj keď sme občas sa Ali kvapky espumisan L strašne nás trápilo bruško tak sme zmenili mlieko po porade s lekárom na Beba sensitiv a miesto espumisan L sme začali dávať coliprev do každého mlieka potom ráno dávame probiotiká probiofix a potom na obed D vit jednu kvapku. Lenže bábätko má občas problém sa vykakať tak používame občas tu rektalnu rurku Max 1 ck do zadočku vždy keď dávam dnu dávam krém bepanten baby. Včera nám kazala po telefóne dať pediatrička do zadočku kúsok čipku paralenu pre deti hlavne keď je čas kolíky ku večeru tak sme dali lenže bábätko stále plakalo tak som zobrala bepanten a dala rúrku nič sa nedialo tak som bábätku ako kázala pediatricka keď som pripravovala mliečko dala som do tej vody 40 stupnovej na pár sekúnd feniklovy sáčok čaj a do toho zarobila mliečko dr kázala coliprev nedávať do každého kŕmenia tak dávame každé druhé. Len sa chcem spýtať keďže som dala paralenovy čipok síce len štvrtku a následne po rozpustení v zadočku som dala rúrku s bepantenom plus mala feniklovy čajík a coliprev. Nemohla som jej s týmito kombináciami nejako ublížiť? Napr či sa Paralen čipok nebije s bepantenom baby a či nevadí že som použila po Tom paralene čipku bepanten baby či nevadí že som aj tak spravila ten feniklovy odvar a že som dala coliprev či sa môže s tým Paralen cipkom lebo od rána má malá kŕče prdí ale stále akoby tlačí a tlačí a neviem či som niečo nepokazila. Ďakujem za radu