Ahojte máme 2.5 mesačného syna ktorý má koliky
Skúšali sme vsetky možné prípravky co sa týka kolik
(Espumisan,baby calm, sab simplex, )
Tieto nám nepomáhali nakoniec sme kúpili balonix med a ten je super pomohol nám lenže vyrobca uvádza ze sa môže používať len mesiac
Ma niekto skúsenost ze ho používal viac ako je udane?
Ďakujem
@lenvam áno neviem ci je to len zlý preklad alebo ci sa to fakt môže používať len mesiac
A nemali ste žiadne problémy?
My sme ho vynechali a koliky sa nam vrátili
aj my sme ho pouzivali 3 mesiace a bolo to jedine co zabralo aj nam
Tak podla toho co oni pisu staci nechat 2 dni pauzu a mozes pokracovat, ale napr. Espumisan, ktory obsahuje tu istu ucinnu latku (simeticon, ako aj sab simplex..) nic take neuvadza, pisu, ze sa moze uzivat dlhodobo a teda moja dcera tiez uzivala niekolko mesiacov vkuse a nic to nesposobilo, koliky presli, ked dozrel traviaci trakt a simetikon uz nebolo treba 🙂 takze bud skus dat 1-2-3 dni pauzu pre pokoj v dusi alebo proste pokracuj, kym treba
@anavixy ďakujem idem ho kúpiť 🙂
Ale fakt jediná vec ktorá funguje
@lucinka5913 chvalabohu ze aspon nieco 🙃
@lucinka5913 jedine ak vedľajší účinok ze teraz aj klince by pojedla 🤣. Nebadala som žiadne negatívne zmeny keď ho uzivala
@lenvam
Náš je tiež veľký labužnik 🥰
@lucinka5913 spotrebovat 1 balenie do mesiaca 😅
Ale mate stastie, ze Vam zabera, nam nic...a to uz ma pomaly 5 mesiacov.
@nevenka je tam napísané
Nepodavajte Balonix med dlhšie ako 30 po sebe idúcich dní
@lucinka5913 aha, tak sorry, fakt som si to tam nevsimla. Nuz, ale ja som skusila par dni, aj zvysit na 1 ml a este horsie bolo, tak som to prestala davat...🤔.
Ale celkom dobre nechapem, preco to tam je takto napisane. Zislo by sa opytat vyrobcu. Lebo ak ma babo koliky a zabera to, tak cca tie 2-3 mesiace sa dava, nie?
@nevenka v pohode
Áno dáva sa cca 3 m
Tiez sme sa pýtali v lekárni a nevedeli odpovedať ze oni sa musia tiez držať toho co je napísané
@lucinka5913 my do pol roka
@lucinka5913 Prosím koľko ste podávali dávkovanie? Môžem dat aj 3krat dene?
ahojte ja teraz riesim toto iste, podavame balonix stale pred kazdym kojenim (v noci niekedy vynecham)…ci teda mozem pokracovat alebo ako? mame ho zatial 2t a neplanovala som s tym prestat kym je problem s bruskom
@klaudia988 my sme ho podávali dlho myslím ze to bolo okolo 3/4 roka
Nedavali sme ani prestávku
@lucinka5913 fakt?!! My sme ho používali asi 3🤷♀️.