Ahojte máme 2.5 mesačného syna ktorý má koliky
Skúšali sme vsetky možné prípravky co sa týka kolik
(Espumisan,baby calm, sab simplex, )
Tieto nám nepomáhali nakoniec sme kúpili balonix med a ten je super pomohol nám lenže vyrobca uvádza ze sa môže používať len mesiac
Ma niekto skúsenost ze ho používal viac ako je udane?
Ďakujem
@lenvam áno neviem ci je to len zlý preklad alebo ci sa to fakt môže používať len mesiac
A nemali ste žiadne problémy?
My sme ho vynechali a koliky sa nam vrátili
aj my sme ho pouzivali 3 mesiace a bolo to jedine co zabralo aj nam
Tak podla toho co oni pisu staci nechat 2 dni pauzu a mozes pokracovat, ale napr. Espumisan, ktory obsahuje tu istu ucinnu latku (simeticon, ako aj sab simplex..) nic take neuvadza, pisu, ze sa moze uzivat dlhodobo a teda moja dcera tiez uzivala niekolko mesiacov vkuse a nic to nesposobilo, koliky presli, ked dozrel traviaci trakt a simetikon uz nebolo treba 🙂 takze bud skus dat 1-2-3 dni pauzu pre pokoj v dusi alebo proste pokracuj, kym treba
@anavixy ďakujem idem ho kúpiť 🙂
Ale fakt jediná vec ktorá funguje
@lucinka5913 chvalabohu ze aspon nieco 🙃
@lucinka5913 jedine ak vedľajší účinok ze teraz aj klince by pojedla 🤣. Nebadala som žiadne negatívne zmeny keď ho uzivala
@lenvam
Náš je tiež veľký labužnik 🥰
@lucinka5913 spotrebovat 1 balenie do mesiaca 😅
Ale mate stastie, ze Vam zabera, nam nic...a to uz ma pomaly 5 mesiacov.
@nevenka je tam napísané
Nepodavajte Balonix med dlhšie ako 30 po sebe idúcich dní
@lucinka5913 aha, tak sorry, fakt som si to tam nevsimla. Nuz, ale ja som skusila par dni, aj zvysit na 1 ml a este horsie bolo, tak som to prestala davat...🤔.
Ale celkom dobre nechapem, preco to tam je takto napisane. Zislo by sa opytat vyrobcu. Lebo ak ma babo koliky a zabera to, tak cca tie 2-3 mesiace sa dava, nie?
@nevenka v pohode
Áno dáva sa cca 3 m
Tiez sme sa pýtali v lekárni a nevedeli odpovedať ze oni sa musia tiez držať toho co je napísané
@lucinka5913 my do pol roka
@lucinka5913 fakt?!! My sme ho používali asi 3🤷♀️.