Pozdravujem maminy, ideme po prvý krát do kúpeľov, zaujímalo by ma ako tam je, aká je strava, či si treba pre deti zobrať aj hračky, kočiar a nejaké to odrážadlo , dakujem
Strava - v pohode na vyber z 3 jedál. Ale napríklad my jeme doma dost zdravo, co tam nehrozilo. Rano biele pečivo nátierky guličky. Obedy polievky všetky múkou zahustene, same maso, perkeltx, hovadzie plátky a pod... Večere to iste. Zeleninové jedla typu vyprážana fašírku, vyprážaný karfiol, zapekana brokolica... Desiaty a olovranty croissant, sladké pečivo, keksíky, tyčinky, pašteky... Ja som mala po 3 týždňoch dost... Záleží ako jete doma a v skole / škôlke. Ak sa deti uz vozia vezmite bicykel alebo odrážadlo, to sa hodí. Neviem ci budete mat auto, nam sa hodilo lebo cez vikend je tam dobra nuda... Chodili sme do tatier a do Popradu. Hračky sme moc nebrali , len dve krabice lega a knižky. Ale nepíšeš ake mas velke deti, od toho záleží vela. My sme bývali v Javore tam je zvlášť obývačka a zvlášť spálňa co som
Ocenila. Ihrisko je tiez priamo pred javorom.
jedlo podľa mňa v pohode, len asi netreba čakať nejaký luxus a úplne najkvalitnejšie potraviny. a čo sa týka hračiek, by som sa asi informovala v kúpeloch kde idete, čo všetko tam majú pre deti, poprípade nejaké knižky pobrať ale záleží od toho aké staré máš deti a asi aj od toho aké bude počasie, lebo po ihriskách asi moc nebudete behať keď bude pršať, aj keby tam nejaké boli
deti mám 5,5 a 1,9 ročné dcéry, ubytovanie pre tento rok limba 3, a dakujem za ostatné informácie,
@tancik ja mám dcéru astmatičku, stále na sprejoch , býva často chorá, trápia nás aj časté laryngitídy a návrh na kl ti vypíše detská doktorka, potvrdí ešte alergologička a potom stačí poslať na zdrav.poisťovňu a čakať na verdikt, ak chceš ísť s dieťaťom treba dopísať na návrhu
@lienkaninka aha takže tak to je dakujem velmi pekne za radu...
@lienkaninka dobrý deň a mňa by zaujímalo ake su podmienky na kúpeľnú liečbu? Ďakujem za info