Balíme do kúpeľov Lúčivná

lienkaninka
12. sep 2017

Pozdravujem maminy, ideme po prvý krát do kúpeľov, zaujímalo by ma ako tam je, aká je strava, či si treba pre deti zobrať aj hračky, kočiar a nejaké to odrážadlo , dakujem

tancik
12. sep 2017

@lienkaninka dobrý deň a mňa by zaujímalo ake su podmienky na kúpeľnú liečbu? Ďakujem za info

momof3
12. sep 2017

Strava - v pohode na vyber z 3 jedál. Ale napríklad my jeme doma dost zdravo, co tam nehrozilo. Rano biele pečivo nátierky guličky. Obedy polievky všetky múkou zahustene, same maso, perkeltx, hovadzie plátky a pod... Večere to iste. Zeleninové jedla typu vyprážana fašírku, vyprážaný karfiol, zapekana brokolica... Desiaty a olovranty croissant, sladké pečivo, keksíky, tyčinky, pašteky... Ja som mala po 3 týždňoch dost... Záleží ako jete doma a v skole / škôlke. Ak sa deti uz vozia vezmite bicykel alebo odrážadlo, to sa hodí. Neviem ci budete mat auto, nam sa hodilo lebo cez vikend je tam dobra nuda... Chodili sme do tatier a do Popradu. Hračky sme moc nebrali , len dve krabice lega a knižky. Ale nepíšeš ake mas velke deti, od toho záleží vela. My sme bývali v Javore tam je zvlášť obývačka a zvlášť spálňa co som
Ocenila. Ihrisko je tiez priamo pred javorom.

jallka11
12. sep 2017

jedlo podľa mňa v pohode, len asi netreba čakať nejaký luxus a úplne najkvalitnejšie potraviny. a čo sa týka hračiek, by som sa asi informovala v kúpeloch kde idete, čo všetko tam majú pre deti, poprípade nejaké knižky pobrať ale záleží od toho aké staré máš deti a asi aj od toho aké bude počasie, lebo po ihriskách asi moc nebudete behať keď bude pršať, aj keby tam nejaké boli

lienkaninka
autor
12. sep 2017

deti mám 5,5 a 1,9 ročné dcéry, ubytovanie pre tento rok limba 3, a dakujem za ostatné informácie,

lienkaninka
autor
12. sep 2017

@tancik ja mám dcéru astmatičku, stále na sprejoch , býva často chorá, trápia nás aj časté laryngitídy a návrh na kl ti vypíše detská doktorka, potvrdí ešte alergologička a potom stačí poslať na zdrav.poisťovňu a čakať na verdikt, ak chceš ísť s dieťaťom treba dopísať na návrhu

tancik
12. sep 2017

@lienkaninka aha takže tak to je dakujem velmi pekne za radu...