mamicky nas novorodenec ma byt 2 mesiace baleny na siroko. ako spravne na to? ake su vase skusenosti a odporucania?
No my ideme akurát tento týždeň, tak som zvedavá, čo nám povie! Neviem si predstaviť chúďatko malé v takých teplotách a taky batoh na zadočku, malu som tiež balila na široko ale ona bola októbrová, takže cez zimu to moc nevadilo
Tiež som dávala pampersku, dve pleny a ortopedické nohavičky
Ja to isté ale len jednu plienku. 🙂 Nám však pri oboch povedal ortoped po nejakom mesiaci na prvej kontrole,že netreba balit ďalej.. Nosime sa a tam sú nasiroko..
Ja som davala len jednu latkovu, novorodencovi uz aj jedna spravila dost a na vrch tie nohavicky na suchy zips... davala som to az na bodycka nie hned na pampersu...
som teraz zmatena. lebo pediatricka mi napisala ze nadalej moze spat na boku. ale ortoped napisal ze na chrbte alebo na brusku... v akej polohe spavali vase deticky balene na siroko??
Normálne na boku moja spavala
bqby musia byt tie plienky vyzehlene vzdy? alebo nemusia?
Nemusia byt vyzehlene, akurat pokrcene sa ti.budu horsie skladat.
A nepovedal ti dr ako nato ? Ja som musela mat pampersu 2 biele latkove plienky a postolky :( a ani to nepomohli tak sme dostali reme aa rovno cez leto