Bacil v hrdle

nikita002
12. okt 2017

Ahojte mamicky doktorka robila malemu vyter z hrdla ma tam bacila , pytala sa ma ako sa citi ale je ok nestazuje sa uz na hrdlo ani nekasle ...nic davala som mu na cumlanie a sprej salviovy ale ze mu ho nemam davat staci len celaskon probiotika alebo laktobacili ...pokial by zacal kaslat alebo by ho zacalo boliet hrdlo tak mam prist ze .....stretli ste s niecim podobnym???

katrinka8
12. okt 2017

@nikita002 - "má tam bacila" je veľmi nejasné pomenovanie. Môže mať čokoľvek, niečo, čo je bežné, ale nelieči sa to (väčšinou sa tieto výtery označujú xxx - krížikmi, do určitého počtu sa situácia nerieši, keď je tam toho "na viac krížikov", tak sa už dáva nejaká liečba), ale aj niečo, čo treba preliečiť.. Ťažko povedať z tohto popisu.

ferala
12. okt 2017

Veď urob tak ako povedala doktorka, pozoruj malého a pokiaľ by sa začal cítiť nejako zle tak s ním choď k doktorke a veď ona už bude vedieť čo mu na to treba. Lebo kým sa necíti choro tak asi nemá zmysel mu dávať hneď nejaké lieky

nikita002
autor
12. okt 2017

@ferala no ved ani nekasle nic na hrdlo sa nestazuje tak mu uz nedavam nic len vitamin c a tie probiotika