Bábätku chýba úchopový reflex

sss2023
25. aug 2023

Ahojte, ma niekto skusenost s tým že babatku chýba úchopový reflex??? Alebo že proste nereaguje na podnety? Dakujem

fallon1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sss2023
autor
25. aug 2023

@fallon1 bude mat 8 týždnov v utorok...po narodeni ho mal slabucky a teraz ma paste a moc ich neotvara a ked otvori tak zase nestlaci ked mu nieco skusim dat do ručky

fallon1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
25. aug 2023

@sss2023 v takom tyzdni ani nasa mala tusim nic nevedela uchopit. Popravde ani neviem. Nesledujem ju tak. Trocha zvolni a uzivaj si drobecka 🙂

ivanakaka
25. aug 2023

@sss2023 moja dcera mala na hlave hracku na tvari a nevedela si ju dat dole bolo to ftipne takze tiez dlho nevedela uchopit, pamatam na ten moment ked ma prvykrat chytila za ruku bola to haluz dlho to trvalo podla mna

euka210
25. aug 2023

@sss2023 moji chytali v 3.mes hracky...aj to nahodne este...oni ani nevedeli, ze maju rucky...to bolo vzdy take pekne pozerat na nich ako si obzeraju rucky a pomaly zistuju ze ich mozu aj ovladat...vsetko pride

loo2
26. aug 2023

Mozes dlane trosku postimulovat. Otvorit jemne pästicku, hladkat pozdlz celej dlane az po jednotlive prsteky, vkladat hracky s roznym povrchom, jemne vibracie a tak.
Vsimni si, ci sleduje predmety ocami, ked mu ukazes nejaku hracku. Ak sleduje, casom by sa mal zacat nacahovat.